Secto Design

Secto Design is opgericht in 1995 door Seppo Koho en Tuula Jusélius in Kauniainen, Finland. Alhoewel eerst gestart werd met de productie van meubelen van verlijmd hout heeft het merk rond het jaar 2000 besloten om zich volledig te richten op de productie van design lampen. Een schot in de roos, zo bleek later. De lampen van Secto Design zijn inmiddels namelijk zeer geliefd in binnen- en buitenland. Ook wij vinden ze werkelijk prachtig! De combinatie van de fijne belijning en de natuurlijke materialen geeft een zeer bijzonder effect. De meest populaire Secto lampen zijn de Secto Octo 4240 hanglamp en de Secto 4200 hanglamp.

26 items

26 items

Secto lampen & verlichting

De collectie Secto Design lampen wordt gekenmerkt door de toepassing van verlijmd hout. Het concept is toegepast bij vloerlampen, tafellampen, hanglampen en wandlampen in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Zo is er verlichting voor iedere denkbare situatie in huis, of in restaurants en openbare ruimtes.

Secto Design hanglampen

De collectie Secto Design hanglampen is even uitgebreid als herkenbaar. De meest populaire design hanglampen zijn de Secto Octo 4240 Hanglamp en de Secto Octo Small 4241. Hanglampen die beide een ronde vorm hebben, en de Secto Design 4200 Hanglamp die een meer strakke, en langwerpige vormgeving heeft. Daarnaast behoren tal van andere vormen tot de mogelijkheden.

Secto wandlampen en vloerlampen

Secto Design heeft een brede collectie vloer- en wandlampen. Met deze lampen kan een warme sfeer gecreëerd worden in ieder interieur. Neem bijvoorbeeld de Secto 4210 Vloerlamp. Een slank en elegant ontwerp dat een warm licht naar beneden schijnt. Een lamp met dezelfde vorm maar dan voor aan de wand vinden we in de Secto 4231 Wandlamp. De verschillende Secto lampen zijn perfect met elkaar te combineren.

MisterDesign is officieel Secto Design Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Secto Design. Het gehele assortiment van dit merk is dan ook via ons verkrijgbaar. Zoek je een specifiek artikel, maar kun je deze toch niet terugvinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen namelijk de gehele collectie leveren.

Voor advies over Secto Lampen kun je ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!


Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Secto lampen? Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Waar kan je Secto lampen kopen?

De hoogwaardige collectie Secto Design lampen koop je bij MisterDesign. Alle designs, waaronder de populaire Secto Octo, kunnen wij leveren. Had je al een lamp op het oog, maar zie je deze niet terug in ons aanbod? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij zorgen er graag voor dat deze alsnog wordt geleverd.

Wat zijn de Secto Design verkooppunten in Nederland?

MisterDesign is een officieel verkooppunt van Secto Design. Het complete aanbod van dit verlichtingsmerk is bij ons verkrijgbaar. Enkele ontwerpen zijn tevens te bezichtigen in de MisterDesign winkel in ’s-Hertogenbosch. Naast Secto Design vind je hier ook design meubelen, -verlichting en -accessoires van andere top designmerken.

Hoe is Secto Design ontstaan?

Oprichter Tuula Jusélius en ontwerper Seppo Koho ontmoette elkaar in 1995. Beide deelden ze een voorliefde voor hout, maar ook voor Scandinavisch design en professionele houtbewerking. Ze startten samen met het ontwerpen van houten meubelen, maar al snel bleek dat klanten ook behoefte hadden aan houten lampen die bij de meubelen zouden passen. Al snel was de iconische Secto 4200 hanglamp geboren, die de ruggengraat werd van de gehele Secto Design collectie.