RS Barcelona

Bij RS Barcelona draait het maar om één ding: intens genieten van het leven en dit vullen met geweldige herinneringen. De collectie van het speelse Spaanse merk bestaat uit metalen designs die gemaakt zijn voor puur entertainment, gehuld in een visueel strak design jasje. Met jarenlange ervaring in de metaalbewerking combineert het familiebedrijf uit Barcelona het beste van vroeger en nu: puur vakmanschap hand in hand met de jonge en gerenommeerde designers van deze tijd. Stuk voor stuk halen de design voetbaltafels en pooltafels gegarandeerd uw speelse en competitieve kant naar boven. De designs van RS Barcelona zijn zoveel meer dan een ontwerp, het zijn onvergetelijke belevingen.

7 items

7 items

Van metaalbewerker naar creatief familiebedrijf

Van een kleine workshop aan de straat tot een groot industrieel pand in Barcelona, metaalbewerker Rafael Rodriquez had vanaf het begin grootse plannen voor zijn eigen bedrijf dat hij in 1975 oprichtte. Met deze uitbreiding was er meer dan genoeg ruimte voor zijn zonen om zich bij het bedrijf te voegen en met de komst van de nieuwe generatie groeide ook het verlangen naar creatief bezig zijn. Dit diepgewortelde verlangen werd beantwoord met het eerste eigen ontwerp van het familiebedrijf, de RS2 voetbaltafel, die in 2006 voor het eerst in de iconische designwinkel Vinçon in Barcelona werd tentoongesteld. De welverdiende trots vormde in de jaren daarna de drijfveer achter het ontwerpen van de bekende voetbaltafels en pooltafels die we vandaag de dag kennen.

RS Barcelona bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van RS Barcelona. Bent u op zoek naar een specifiek product van RS Barcelona maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over RS Barcelona kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!