Qlocktwo Design

QlockTwo is een succesvolle collectie klokken en horloges, ontworpen door Biegert & Funk. Adembenemend mooi waarbij de tijd in woorden wordt weergegeven op het display. De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken of onderaan de klok worden aangegeven. Doordat de frontplaten magnetisch vast zitten en dus afneembaar zijn kan de klok naar wens voorzien worden van een front in een andere kleur.

31 items

31 items

Sinds de lancering in 2010 van de eerste Qlocktwo klok door Marco Biegert en Andreas Funk is het een doorslaand succes. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met een tafelmodel, de Qlocktwo Touch klok en zelfs horloges. Van groot en kleurrijk tot klein en minimalistisch van kleur. Vrijwel iedereen is op slag verliefd na het zien van deze fantastische Biegert & Funk klokken en horloges.

Qlocktwo klok: de tijd in woorden

Alles is gestart met de Qlocktwo Classic Klok. Verkrijgbaar in vele kleuren en inmiddels ook meerdere maten. De Qlocktwo klok van Biegert en Funk is voorzien van een losse frontplaat. Deze frontplaten zijn vervangbaar en verkrijgbaar van roestig metaal tot allerlei kleuren kunststof. Ook zijn er meerdere talen frontplaat verkrijgbaar. De frontplaat bepaald dus de taal in combinatie met de instellingen van de klok. Het is niet mogelijk om een klok meerdere talen weer te laten geven.

Qlocktwo touch: de ideale tafelklok

Een nieuwe variant op de Qlocktwo Classic is de Qlocktwo Touch. Deze design tafelkok is kleiner van formaat en daarom ideaal om te plaatsen op uw tafel of bureau. Deze klok zal ook prima staan op uw nachtkastje, de Qlocktwo Touch beschikt namelijk over een wekker functie. De snooze functie activeert u simpelweg door eenmaal de frontplaat aan te raken. De helderheid van de LED verlichting die gebruikt wordt zal zich automatisch aanpassen aan de omgeving. Overdag zal de helderheid dus hoger zijn als 's nachts, op deze manier kunt u heerlijk slapen en toch gemakkelijk lezen hoe laat het is. Daarnaast beschikt de Qlocktwo Touch ook over een nachtfunctie, hierdoor schakelt de LED verlichting zich volledig uit. Zodra u echter de frontplaat aanraakt zal de led verlichting tijdelijk ingeschakeld worden, dit maakt het gemakkelijk om snel de tijd te lezen en weer verder te slapen. Net zoals de Qlocktwo Classic kunnen bij de Qlocktwo Touch ook de frontplaten verwisseld worden, zo kan deze klok geheel naar eigen smaak gemaakt worden.

Qlocktwo W: een prachtig LED horloge

Biegert & Funk stelt u niet teleur met deze serie prachtige LED horloges, de horloges zijn in dezelfde stijl als de grotere Qlocktwo wand- en tafelklokken. De horlogebanden kunnen geleverd worden in kalfsleder en RVS. De LED techniek zorgt voor een aantal handige functies, zo kunt u met de knoppen aan de zijkant kiezen voor het weergeven van de kalenderdagen, secondes en natuurlijk de actuele tijd. De horloges zijn water-resistent en kunnen tot een diepte van maar liefst 50 meter.

MisterDesign is officieel Qlocktwo Design Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Qlocktwo. Het gehele assortiment van dit prachtige Duitse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel van Biegert en Funk maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is groot dat we het artikel van Biegert & Funk toch kunnen leveren.