QLOCKTWO Design

Een QLOCKTWO klok is een lust voor het oog. U leest de tijd in woorden in plaats van in cijfers. Dit kan in het Nederlands en Engels. Sinds de lancering in 2010 van de eerste QLOCKTWO klok door Marco Biegert en Andreas Funk is het een doorslaand succes. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met een tafelmodel, de QLOCKTWO Touch klok en zelfs horloges. Van groot en kleurrijk tot klein en minimalistisch van kleur. Vrijwel iedereen is op slag verliefd na het zien van deze fantastische Biegert & Funk klokken.

8 items

8 items


QLOCKTWO klok: de tijd in woorden

Alles is gestart met de QLOCKTWO Classic Klok. Een elektronische klok die de tijd aangeeft in woorden in plaats van in cijfers. Verkrijgbaar in vele kleuren en inmiddels ook meerdere maten. De QLOCKTWO klok van Biegert en Funk is voorzien van een losse frontplaat. Deze frontplaten zijn vervangbaar en verkrijgbaar van roestig metaal tot allerlei kleuren kunststof. Het is dus mogelijk om de frontplaat later te vervangen voor een andere kleur. Ook zijn er meerdere talen frontplaat verkrijgbaar. De frontplaat bepaalt dus de taal in combinatie met de instellingen van de klok. Het is dus niet mogelijk om een klok meerdere talen weer te laten geven. Zo leest u dus niet meer de tijd in cijfers maar leest u de tijd in woorden.

QLOCKTWO touch: de ideale tafelklok

Een nieuwe variant op de QLOCKTWO Classic is de QLOCKTWO Touch. Deze design tafelkok is kleiner van formaat en daarom ideaal om te plaatsen op uw tafel of bureau. Deze klok zal ook prima staan op uw nachtkastje, de QLOCKTWO Touch beschikt namelijk over een wekker functie. De snooze functie activeert u simpelweg door eenmaal de frontplaat aan te raken. De helderheid van de LED verlichting die gebruikt wordt zal zich automatisch aanpassen aan de omgeving. Overdag zal de helderheid dus hoger zijn dan 's nachts, op deze manier kunt u heerlijk slapen en toch gemakkelijk lezen hoe laat het is. Daarnaast beschikt de QLOCKTWO Touch ook over een nachtfunctie, hierdoor schakelt de LED verlichting zich volledig uit. Zodra u echter de frontplaat aanraakt zal de led verlichting tijdelijk ingeschakeld worden, dit maakt het gemakkelijk om snel de tijd te lezen en weer verder te slapen. Net zoals de QLOCKTWO Classic kunnen bij de QLOCKTWO Touch ook de frontplaten verwisseld worden, zo kan deze klok geheel naar eigen smaak gemaakt worden.

MisterDesign is officieel Biegert & Funk QLOCKTWO Dealer

MisterDesign is officieel dealer van QLOCKTWO. Het gehele assortiment van dit prachtige Duitse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel van QLOCKTWO maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!