Petite Friture

Petite Friture is een Frans design productiebedrijf dat jonge en startende ontwerpers een kans geeft door de mooiste ontwerpen op de markt te brengen. Sinds 2009 is de collectie fors gegroeid en bestaat deze uit design meubels, verlichting en woonaccessoires ontworpen door 31 jonge designers. Een van de bekendste producten uit de collectie is de Vertigo hanglamp, een prachtige fiberglass lamp met een doorsnede vanaf 140 centimeter! Petite Friture heeft een kleurrijke collectie met unieke vormen en conceptuele producten.

Ontvang nu tijdelijk een Muuto Ease lamp t.w.v. €199 cadeau bij alle outdoor aankopen vanaf €1500. Bekijk hier de voorwaarden.

1 item

1 item

Petite Friture Vertigo Hanglamp

De Petite Friture Vertigo is waarschijnlijk het meest bekende design uit de collectie Petite Friture lampen. De Vertigo design lampen hebben een kenmerkende en bijzonder sierlijke vorm. Het is zo’n licht ontwerp dat de lamp bij een klein briesje zelfs kan gaan draaien, een prachtig effect! De traditionele Vertigo lamp is voorzien van een fitting voor vervangbare lichtbronnen, maar er is ook een variant verkrijgbaar met geïntegreerde led-verlichting: de Petite Friture Vertigo Nova hanglamp.

Petite Friture spiegel

In de collectie van Petite Friture vinden we ook een aantal prachtige spiegels. Iedere Petite Friture spiegel heeft op zijn eigen manier een bijzonder hoge decoratieve waarde en voegt zodoende sfeer toe aan ieder interieur. Zo zijn er de verschillende Mask spiegels, voorzien van bijzondere kleuren, en de Francis Spiegel; een bijna kunstzinnig designobject!

Petite Friture Week-end Serie

De Petite Friture Week-end serie is een uitgebreide outdoor meubelfamilie, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De Petite Friture tuinmeubelen worden gekenmerkt door het lijnenspel en het bijzondere kleurenpalet waarin de meubels uitgevoerd zijn. De Petite Friture outdoor serie bestaat uit stoelen, krukjes, banken, tafels en fauteuils.

MisterDesign is officieel Petite Friture dealer

MisterDesign is officieel dealer van Petite Friture. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van Petite Friture toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Petite Friture kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!