Per/Use Design

Per/Use is een Belgisch designmerk dat zich richt op de productie van functionele en tijdloze meubelen, lampen en accessoires. Deze producten zijn ontworpen met vakmanschap en liefde door internationale designers. Zowel reeds gevestigde designers als jonge, opkomende designers hebben voor het merk ontworpen. Een iconisch product uit de collectie is de Piano Coat Rack, ontworpen door Patrick Séha. Geïnspireerd door de elegante eenvoud van een piano, combineert deze kapstok functionaliteit met verfijning. De slanke lijnen en zorgvuldig vormgegeven details maken het niet alleen een praktisch item voor het ophangen van jassen, maar ook een artistiek statement dat een ruimte verrijkt.

6 items

6 items

Duurzaamheid en hoogwaardige productie

Per/Use richt zich op de functionele en basic aspecten in hun designs, om zo tot een tijdloze en mooie collectie te komen. Het bedrijf werkt voornamelijk met natuurlijke materialen waaronder glas, kurk en hout. Naast esthetische aantrekkingskracht hecht Per/Use ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De producten worden vervaardigd met respect voor het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare materialen en eco-vriendelijke productiemethoden. Dit maakt de designs van Per/Use niet alleen stijlvolle toevoegingen aan uw interieur, maar ook een bewuste keuze voor een duurzame levensstijl.

Per/Use Piano kapstok en Xylo kapstok

Binnen de collectie van Per/Use zijn er twee kapstokken die razend populair zijn: de Piano kapstok en Xylo kapstok. Gemaakt van hoogwaardige materialen stralen beide kapstokken een tijdloze klasse uit. Zowel de Piano kapstok als de Xylo kapstok combineren functionaliteit met verfijning en zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en ruimte-efficiëntie. De Piano kapstok biedt voldoende ophangmogelijkheden voor het gehele gezin, zonder daarbij veel ruimte in beslag te nemen, terwijl de Xylo kapstok een kleinere vorm heeft die zich moeiteloos aanpast aan de beschikbare ruimte.

MisterDesign is officieel Per/Use dealer

MisterDesign is officieel dealer van Per/Use, waardoor wij de gehele collectie van dit Belgische merk kunnen leveren. Wenst u graag meer informatie over de collectie van Per/Use of advies van een van onze adviseurs? Kom dan gerust eens langs in onze winkels, waar tevens enkele Per/Use designs te zien zijn.