Pastoe Meubels

Pastoe staat aan de top van Nederlandse interieur design merken. De studio bestaat al meer dan 100 jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt. Zo is de A'dammer opbergkast een echte klassieker. Pastoe staat voor meubels zonder poespas en kapsones. De ambitie is om te werken met simpele vormen en duidelijke functionaliteit die de ontwerpen tijdloos en eigenzinnig maken. Door meubels daarbij als systemen te ontwerpen geven ze de gebruiker de ruimte om zijn eigen identiteit toe te voegen via configuratie, kleur, accessoires en eigen pronkstukken. Creatief directeur Joost van der Vecht snapt dat er soms teveel keuzemogelijkheden zijn wat keuzestress kan veroorzaken. Precies daarvoor is de Joost Selectie ontworpen. Ieder jaar brengt Joost een model uit dat kant en klaar te bestellen is. Deze designs zijn terug te vinden onder de Pastoe Joost Selectie.

57 items

Page
  1. 1
  2. 2

57 items

Page
  1. 1
  2. 2

Pastoe meubels

Pastoe meubels zijn uniek, tijdloos en vormen één grote familie. De Pastoe kasten vormen naar eigen zeggen de perfecte broer of zus voor de Pastoe bureaus en tafels, en omgekeerd. De Pastoe TV-meubels uit de collectie zijn ook in een breed scala aan verschijningen te vinden, maar delen alsnog de herkenbare grafische signatuur met elkaar. Een naam die u veel in de collectie zult zien terugkomen, is die van de bekende ontwerper Cees Braakman. Hij ontwierp verschillende meubels voor het Nederlandse merk, waaronder de iconische Wire stoelen. Ontdek de stoelen van Braakman en alle andere bijzondere meubels van bij MisterDesign!

Pastoe Kasten

Kenmerkend voor Pastoe is haar flexibiliteit in vorm en kleur, en binnen de collectie van het Nederlandse merk komt dat nergens duidelijker terug in het bijzondere kastensysteem. Dit systeem reikt de componenten aan om zelf een kast te ontwerpen naar uw inzicht. Zo kunt u uw Pastoe opbergkast, wandkast of Pastoe dressoir helemaal laten aansluiten bij uw levensstijl en smaak. In de MisterDesign winkel in hartje ’s-Hertogenbosch heeft Pastoe een hoek gecreëerd waar u samen met onze interieurspecialisten uw op maat gemaakte kast kunt laten uittekenen en bestellen. Laat uw fantasie de vrije loop met de bijzondere kasten van Pastoe.

Pastoe stoelen

Binnen onze collectie design stoelen zijn de Pastoe stoelen makkelijk te herkennen, misschien wel even herkenbaar als een kast van Pastoe. Iconisch zijn de Pastoe Wire stoelen van Cees Braakman; een stoel met een prachtig contrast tussen sterk gelast draadstaal en een luchtige open uitstraling. Binnen de Wire stoelenserie zijn de Wire FM05 stoel, FM06 fauteuil, KM05 kruk en KM06 kruk uitgebracht.

Pastoe Vision serie

In de jaren ’70 kwamen ontwerpers Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer op het idee van de Pastoe Vision serie. Dit kastensysteem onderscheidt zich door de afgeschuinde voorzijde waar de kastdeur of lade in valt, maar natuurlijk ook door het brede scala aan mogelijke combinaties. De Vision opbergkasten vallen op door hun op de ‘De Stijl’ geïnspireerde vlakkenverdeling, en vormen een speelse tegenhanger van de monochrome Vision dressoirs.

Pastoe Landscape serie

De Pastoe Landscape serie van Joost van der Vecht is een verrassend uiteenlopende kastenserie met, zoals u gewend bent van Pastoe, een reeks keuzes in kleuren, afwerkingen en onderstellen. De serie laat zich kenmerken door de bladen waarin de componenten worden opgebouwd en is uniek in zijn soort dankzij het speelse doch verfijnde karakter. De subtiele kleurstelling van het Landscape dressoir is een subtiele knipoog naar het design van de jaren ’50 en ’60, en maakt de kast hiermee een vleugje retro. Dezelfde subtiliteiten komen terug in de symmetrische Pastoe Landscape opbergkast, die het oog verrast met prachtige details in kleur en constructie.

MisterDesign is officieel Pastoe dealer

Bent u op zoek naar een specifiek product van Pastoe maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Pastoe kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!


Veelgestelde vragen

Waar kan ik Pastoe meubels kopen?

Design van het Nederlandse merk Pastoe koopt u bij MisterDesign. In ons assortiment vindt u unieke Pastoe kasten, iconische stoelen en tijdloze tafels die in direct bestelbare modellen in onze online webshop te vinden zijn. Ontdek de bijzondere collectie van Pastoe meubels bij MisterDesign.

Hoe herken ik een Pastoe meubel?

Een echt Pastoe meubel kunt u herkennen aan het tijdloze grafische design. De meubelen zijn opgebouwd uit een eenvoudige vormentaal met karakteristieke kleurvlakken. Kenmerkend voor het Nederlandse merk is ook het enorme scala aan mogelijkheden om een Pastoe meubel naar uw smaak samen te stellen. Zo reikt het Pastoe kastensysteem alle componenten aan om een authentieke kast samen te stellen, en is bijna iedere kast die de fabriek verlaat is hierdoor uniek. De collectie omvat daarnaast ook iconische tafels en stoelen, van bekende ontwerpers zoals Cees Braakman en Radboud van Beekum.

Waar kan ik Pastoe meubelen bezichtigen?

Wilt u een design van dit Nederlandse merk van dichtbij bekijken? In de MisterDesign winkel in het centrum van ’s-Hertogenbosch, welke gevestigd zit een karakteristiek oud pand van maar liefst 2000m2, zijn verschillende designs van Pastoe te bezichtigen. In de speciaal gecreëerde Pastoe hoek kunt u tevens met behulp van een unieke Pastoe configurator uw droomopstelling door onze interieurspecialisten laten uittekenen. Hier zijn tevens staaltjes van alle afwerkingen in het echt te bezichtigen.