Occhio wandlampen

De collectie verlichting van Occhio is zo ontworpen dat het mogelijk is om de gehele woning enkel met lampen van dit merk in te richten. De collectie wandlampen bestaat uit prachtige design lampen die met oog voor detail, functionaliteit en design zijn ontworpen. Met een Occhio wandlamp haalt u een tijdloze, elegante lamp in huis die perfect geschikt is voor uw slaapkamer, woonkamer of badkamer. MisterDesign is officieel dealer van dit Duitse verlichtingsmerk. Bekijk de volledige collectie Occhio wandlampen hieronder.

1 item

1 item

Elegante Occhio wandlampen

Vrijwel elke Occhio wandlamp beschikt over een minimalistisch, tijdloos en elegant design. Met behulp van de Air module met Bleutooth Control kan de lamp bovendien eenvoudig op afstand bediend worden. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren en de wandkap en arm zijn uitgevoerd in onder andere mat zwart, glanzend chroom of mat wit. Hierdoor passen de wandlampen in vrijwel elk interieur.

Occhio wandlamp Mito Sfera

Misschien wel de meest bijzondere Occhio wandlamp uit de collectie is de Occhio Mito Sfera. Dit is namelijk niet alleen een wandlamp, maar tegelijkertijd een elegante wandspiegel. Dit maakt de Occhio Mito Sfera zeer geschikt voor gebruik in de badkamer, maar ook in de woonkamer komt deze wandspiegel goed tot zijn recht. Stel een warme kleurtemperatuur in en u creëert eenvoudig een knusse, warme sfeer. Doordat er diverse mogelijkheden zijn wat betreft de kleur van het frame, de afmeting én het spiegelglas, is er altijd een variant die perfect in uw interieur past!

Occhio wandlampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Occhio. Dit betekent dat wij alle Occhio wandlampen kunnen leveren. Indien u graag meer informatie wenst over de collectie van Occhio, dan bent u van harte welkom in onze winkels. Hier staan onze interieuradviseurs zeven dan per week voor u klaar. Ook wanneer u advies wenst over de inrichting van uw woning, bent u bij MisterDesign bij het juiste adres.