Occhio vloerlamp

Het Duitse Occhio ontwerpt verschillende soorten lampen voor elke ruimte. De collectie vloerlampen bestaat uit lampen met een spectaculair design, gecombineerd met geavanceerde technieken. Met een Occhio vloerlamp haalt u dan ook een ware blikvanger in huis. Bekijk de volledige collectie Occhio vloerlampen hieronder.

10 items

10 items

Collectie Occhio vloerlampen

De collectie Occhio vloerlampen bestaat uit diverse soorten lampen die er elk voor zorgen dat u kunt genieten van zowel sfeerverlichting als functionele verlichting in alle ruimtes in huis.

De prachtige Occhio Mito vloerlampen zijn misschien wel de meest bekende en populaire vloerlampen uit de collectie. Deze lampen beschikken over de kenmerkende ring waar het licht uit komt. De Mito Lineair Terra vloerlampen beschikken, in tegenstelling tot de meeste lampen van Occhio, over een langwerpige lamp. Plaats de minimalistische vloerlamp met een warme kleurtemperatuur aan de eettafel voor een gezellig sfeer of plaats de lamp met koele kleurtemperatuur aan uw bureau voor opperste concentratie.

De Occhio Lui Basso vloerlamp is de perfecte lamp wanneer u graag een object in de spotlights zet of wanneer u een elegante lichtweerkaatsing op de muur wilt creëren.

Occhio Mito vloerlamp

Occhio ziet de zon als hun ultieme inspiratiebron. Dit is bij de prachtige Occhio Mito Largo vloerlamp direct terug te zien aan de kenmerkende ring waar het licht uit komt. De sensoren in de ring zorgen ervoor dat u de lamp niet hoeft aan te raken om deze te dimmen of aan- en uit te schakelen. Via Touchless Control kan de lichtkleur, lichtverdeling en lichtsterkte met één simpele handbeweging eenvoudig geregeld worden. Met deze Occhio vloerlamp creëert u een absolute eyecatcher in uw interieur!

Bestel uw Occhio vloerlamp bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van het Duitse verlichtingsmerk Occhio. Hierdoor kunnen wij u alle (vloer)lampen uit de collectie leveren. Heeft u een specifieke Occhio vloerlamp in gedachte, maar kunt u deze niet terugvinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze lamp alsnog geleverd wordt.

Occhio ontwerpt lampen op zo’n manier dat uw woning ingericht kan worden met enkel lampen van dit merk. Het verlichtingsplan in uw woning compleet maken? Neem dan ook eens een kijkje bij de Occhio hanglampen, wandlampen en plafondlampen.