Occhio hanglampen

Het Duitse Occhio staat bekend om zijn ongeëvenaarde design en innovatieve verlichtingstechnologie. Net als elke andere lamp van Occhio, weerspiegelen Occhio hanglampen een perfecte balans tussen vorm en functie. Dit resulteert in lampen met een mooi design en hoog gebruiksgemak. Eén van de populairste modellen uit de hanglampen collectie is de Mito Sospeso 60. Het opvallende ontwerp met zwevende ring creëert een betoverende sfeer die de aandacht trekt en tegelijkertijd een warme gloed verspreidt. Met de minimalistische uitstraling van de lampen, de unieke designs en de verschillende mogelijkheden wat betreft lichtverdeling, -sterkte en kleur, is een Occhio hanglamp geschikt voor elke ruimte.

1 item

1 item

Collectie Occhio hanglampen

De Occhio hanglampen collectie bestaat uit diverse modellen van verschillende series. De Mito Sospeso is één van de populairste series van Occhio, maar ook de hanglampen uit de Sento Sospeso en Mito Linear series komen in elk interieur goed tot hun recht. Occhio hanglampen hebben in ieder geval een ding gemeen: middels Touchless Control worden lichtverdeling, -kleur en -sterkte eenvoudig geregeld.

Occhio hanglamp Mito Sospeso 60

Occhio’s toewijding aan vakmanschap en esthetiek komt tot uiting in de Mito Sospeso 60 hanglamp, een populair model binnen de collectie. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse uitstraling voegt deze hanglamp een vleugje moderniteit toe aan elke omgeving. Het opvallende ontwerp van de Mito Sospeso 60 creëert een betoverende sfeer die de aandacht trekt en tegelijkertijd een warme gloed verspreidt. De Occhio hanglamp is niet alleen een esthetisch meesterwerk, maar ook een technologisch hoogstandje dankzij de Touchless Control.

Occhio hanglamp kopen bij MisterDesign

Bent u op zoek naar een Occhio hanglamp? MisterDesign is officieel dealer van het Duitse verlichtingsmerk, waardoor alle lampen uit de collectie bij ons verkrijgbaar zijn. Wilt u graag meer informatie over de collectie? Dan vertellen de interieuradviseurs in onze winkels u graag meer. Ook voor advies over verlichting in uw woning of compleet interieuradvies, bent u van harte welkom in onze winkels.