Occhio

Occhio is een Duits designmerk dat in 1999 is opgericht door Axel Meise. Het merk is specialist in het leveren van uitzonderlijke lichtkwaliteit en zorgt voor gebruiksplezier op het hoogste niveau. Vernieuwend, holistisch en onvergelijkbaar zijn de kernwaarden waar Occhio voor staat. De lampen van Occhio zijn tot in detail uitgedacht. Het uitgangspunt van het designmerk is dat de 'vorm' de 'functie' volgt. Elk detail heeft een eigen functie en wordt tot in perfectie verfijnd. Dankzij de hypermoderne techniek en vormgeving zijn de lampen van Occhio unieke designs.

79 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

79 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Occhio Lampen

De design verlichting van Occhio bestaat uit minimalistische hanglampen, tafellampen, wandlampen, wandspiegels, plafondlampen en vloerlampen. De hoogwaardige LED verlichting nodigt uit om te genieten in elke ruimte. Dankzij de mogelijkheid om de kleurtemperatuur aan te passen zijn de lampen van Occhio zowel geschikt voor de huishoudelijke sector als de commerciële sector.

Occhio Mito collectie

Eén van de populairste series uit de collectie van Occhio is de Mito serie. De lampen binnen de Occhio Mito serie beschikken over een voortreffelijk design. Kies voor een elegante, ringvormige lamp met karakteristieke ‘cut’, zoals bijvoorbeeld de iconische Occhio Mito Sospeso, of ga juist voor een strakke lineaire lamp. De Mito serie bestaat uit vloerlampen, hanglampen, plafondlampen en zelfs prachtige spiegellampen en wandspiegels.

MisterDesign is officieel Occhio Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Occhio. Dit betekent dat het gehele assortiment van dit merk via ons verkrijgbaar is. Bent u op zoek naar een specifieke Occhio hanglamp of andere type lamp, maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Omdat wij officieel dealer van dit Duitse verlichtingsmerk zijn, kunnen wij de gehele collectie leveren!

Voor advies over Occhio lampen kun je ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag!


Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Occhio lampen? Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar is Occhio te koop?

Occhio hanglampen, wandlampen, plafondlampen, tafellampen, spiegellampen en vloerlampen zijn te koop bij MisterDesign. Bekende designs zoals de Mito Sospeso, Mito Largo en Sento Lettura kun je in ons assortiment terugvinden. Staat jouw gewenste lamp niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat deze alsnog voor jou wordt besteld.

Wat zijn de Occhio verkooppunten in Nederland?

MisterDesign is officieel dealer van Occhio. Het gehele aanbod van Occhio is dan ook bij ons verkrijgbaar. Naast dat de volledige collectie online te bestellen is, kun je ook terecht in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Hier zijn enkele prachtige ontwerpen van Occhio te bezichtigen en kun je terecht voor advies en meer informatie.

Wat is Occhio Air?

Met Occhio Air kun je via de Occhio Air app of Air Controller alle Occhio armaturen eenvoudig op afstand bedienen. Met slechts één druk op de knop kun je vanaf de bank de lichten aan- en uitzetten, dimmen, vervagen of bijzondere lichtscènes creëren. Het is tevens mogelijk om jouw aangepaste lichtscènes op de slaan, zodat je ze altijd weer precies hetzelfde kunt instellen.