New Works Tafels

De tafels van New Works hebben een minimalistische vormgeving en zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen. De collectie bestaat uit ronde en rechthoekige eettafels, salontafels en bijzettafels. Voor de bladen gebruikt New Works zware materialen zoals hout en marmer, maar toch blijven de ontwerpen luchtig ogen. Doordat de tafels verkrijgbaar zijn in verschillende varianten, is er altijd wel een tafel die perfect in uw interieur past!

2 items

2 items

New works Florence

De New Works Florence tafelserie is misschien wel de bekendste serie binnen de collectie van New Works. Het stalen materiaal waar de frames van de Florence tafels uit zijn opgebouwd zorgen voor een stevige constructie waar de tafelbladen op rusten. De ontwerpen ogen luchtig, ondanks het gebruik van zware materialen als hout en marmer voor de tafelbladen.

Uw mooiste objecten in huis een mooie plek geven? Op de New Works Florence Shelf bijzettafel komen uw favoriete items prachtig tot hun recht. Dineren aan een prachtige, verfijnd ogende eettafel? Kies dan voor de Florence eettafel met marmeren blad. Of wilt u graag een speelse eenheid creëren in de zithoek? Dan zijn de Florence salontafel en de hogere Florence bijzettafel uitstekend met elkaar te combineren!

Collectie New Works tafels

Waar de Florence tafels open en luchtig zijn, is de New Works Mass salontafel het tegenovergestelde. Maar toch straalt de tafel ook kalmte uit door het gebruik van simpele vormen en mooi, natuurlijk materiaal. De Mass-serie is een combinatie van Scandinavische materialiteit en vakmanschap met een moderne benadering van functionaliteit.

New Works tafels bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van New Works. Dit betekent dat wij u alle tafels binnen de collectie van dit Deense merk kunnen leveren. Staat het product dat u graag zou willen aanschaffen momenteel niet in onze webshop? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen er dan namelijk graag voor dat de tafel alsnog bij u wordt geleverd.