New Works banken & fauteuils

De banken en fauteuils van New Works nodigen dankzij hun knusse vormgeving uit om ontspannen in te nestelen. De warme omarming van de rug- en armleuning is doorgetrokken naar beneden en omhult de zitting van de zitmeubelen. Tactiliteit staat bij dit Deense merk hoog in het vaandel en dat is goed terug te zien in de stoffering en bekleding van de meubels. De comfortabele producten zijn gemaakt om veelvuldig te gebruiken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

New Works Covent

De banken binnen de New Works Covent serie beschikken over een royaal gestoffeerde basis. De omarming van de arm- en rugleuning is doorgetrokken naar de zitting van de bank, wat uitnodigt om heerlijk op de bank plaats te nemen. De New Works Covent banken zijn leverbaar in verschillende varianten: een fauteuil, tweezitters en driezitters. Hierbij heeft u de keuze uit een normale zitdiepte of juist een wat diepere zitting. Tevens is er de keuze uit diverse stofferingen, welke alle een warme uitstraling hebben.

New Works banken en fauteuils bij MisterDesign

Wilt u graag een bank of fauteuil van New Works aanschaffen? MisterDesign is officieel dealer van dit Deense merk en kan dan ook de gehele collectie leveren. Ook wanneer u ergens anders een andere bank of fauteuil heeft gezien maar deze momenteel niet in onze webshop staat, kunnen wij u deze alsnog leveren. Neem in dat geval gerust contact op met onze klantenservice. Wij zorgen er dan graag voor dat uw favoriete New Works bank of fauteuil alsnog bij u geleverd wordt.

Maak uw interieur compleet met andere items van New Works! Bekijk ook alle stoelen, tafels en verlichting.