New Works

New Works is een Deens merk dat haar filosofie gebaseerd heeft op enkele kernwaarden. Zo gebruiken ze de kwaliteiten van natuurlijke materialen als richtlijn en inspiratie voor al hun ontwerpen. In samenwerking met verschillende bekende ontwerpers werken ze aan het ontdekken van nieuwe vorm-, materiaal-, en textuurcombinaties. Daarnaast staat tactiliteit hoog in het vaandel. De comfortabele producten zijn gemaakt om veelvuldig te gebruiken. Tot slot hecht New Works veel waarde aan hoogwaardig vakmanschap. Het resultaat is een complete collectie die bestaat uit kwalitatieve meubels, verlichting en accessoires.

5 items

5 items

Lampen van New Works

Binnen de collectie van New Works bevinden zich enkele populaire lampenseries. Een goed voorbeeld hiervan is de New Works Tense serie. Door de dromerige kap die op een zachte manier het licht verspreid, is het net alsof er een zachte wolk binnen hangt. Ook de New Works Lantern serie beschikt over bijzondere lampen. De lampen, ontworpen door Anderssen & Voll, zijn geïnspireerd op de Aziatische lampionnen van rijstpapier.

Tafel collectie

De collectie tafels van New Works bestaat uit minimalistische eettafels, bijzettafels en salontafels. Voor de tafels worden zware materialen zoals marmer en hout gebruikt, waardoor deze erg stevig zijn. Ondanks deze zware materialen ogen de tafels wel luchtig en open, wat de tafels populair maakt bij velen.

New Works zitmeubelen

De collectie zitmeubelen van New Works bestaat uit (bar)stoelen, fauteuils, banken en een love seat. De banken en fauteuils zijn dankzij hun knusse vormgeving en warme kleuren erg uitnodigend om plaats op te nemen. De stoelen van New Works hebben een simpele, doch elegante en luchtige uitstraling.

New Works bij MisterDesign

Bent u op zoek naar design van New Works? Dan bent u bij MisterDesign aan het juiste adres. Omdat wij officieel dealer zijn van dit Deense merk, kunnen wij u alle items uit de collectie leveren. Wilt u graag een specifiek product van New Works aanschaffen, maar vindt u deze momenteel niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat uw gewenste design alsnog wordt geleverd.

Voor advies en meer informatie over New Works kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!