Muuto Tafels

Muuto Tafels zijn minimalistisch vormgegeven, verkrijgbaar in vele kleuren en afmetingen en van eersteklas materialen. Niet voor niets zijn de tafels zeer geliefd bij een breed publiek. Onze eigen bezorgers leveren en monteren vele Muuto Eettafels bij onze klanten, zowel particulier als zakelijk. Niet voor niets zijn we één van de grootste dealers van Muuto in de Benelux en hebben we dan ook een uitgebreide kennis van Muuto Tafels. Enkele populaire tafels van Muuto zijn de Adaptable Tafel, de 70/70 Tafel en de nieuwste aanwinst: de prachtige Base Eettafel.

37 items

Page
  1. 1
  2. 2

37 items

Page
  1. 1
  2. 2

Vraag over een Muuto Tafel?
Op zoek naar een specifieke Muuto Tafel en vind je deze niet in onze webshop? Neem dan contact met op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel. Vrijwel zeker dat we de tafel toch kunnen leveren.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor overige vragen over Muuto Tafels.

Montage en bezorging van Muuto Eettafels
Eettafels worden kosteloos geleverd én gemonteerd. Sterker nog, ook het verpakkingsmateriaal nemen we netjes mee terug. Dat is pas ongestoord genieten van uw Muuto Tafel!

MisterDesign is officieel Muuto Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Muuto Tafels. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Kijk ook eens naar de overige categorieën van Muuto: lampen, stoelen, kasten en woonaccessoires.

Voor advies over Muuto tafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!