Muuto Design

Het Deense Muuto is in 2007 opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge en heeft inmiddels een fraaie collectie lampen, stoelen, tafels, kasten, banken en woonaccessoires. De naam is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ dat ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’ betekent. Het bedrijf streeft ernaar om de rijke Scandinavische design geschiedenis weer op de kaart te zetten en er daarnaast nieuwe hoofdstukken aan toe te voegen. Muuto is stevig geworteld in Scandinavisch design, met werken van de beste ontwerpers uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

196 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

196 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Muuto meubels, verlichting en accessoires

Muuto geeft de ontwerpers de vrijheid om nieuw design te maken. Meubels, verlichting en accessoires worden wereldwijd verkocht in meer dan 1000 vooraanstaande designwinkels. In de recente tijd zijn meer dan 50 nieuwe ontwerpen gelanceerd van toonaangevende designers als TAF Architects, Norway Says, Anderssen & Voll, Lars Tornøe en Louise Campbell. De lampen Wood, Unfold, Socket en Under the Bell, dit zijn wereldwijd echte pronkstukken. Ook de stoel Raw Lounge stoel, Visu stoel en de sofa Rest misstaan niet in een moderne huiskamer.


Muuto: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van Muuto. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel van Muuto maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we deze toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Muuto kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!

Klanten van MisterDesign beoordelen de producten van Muuto gemiddeld met een 10 (5 sterren). Dit gemiddelde is opgebouwd uit 16 beoordelingen.