Moooi Tafels

Moooi Tafels komen in verschillende vormen en maten. De eettafels, zoals de Moooi Container eettafels, zijn tafels waar u na uw ontbijt, lunch of diner aan wilt blijven zitten. Naast de eettafels vindt u in de collectie van Moooi ook diverse bijzondere salontafels en bijzettafels, zoals de stapelbare Elements serie. Neem een kijkje in de bijzondere tafelcollectie van Moooi.

11 items

11 items

Moooi Design Tafels

Moooi tafels zijn gemaakt om gezien te worden. Gemaakt van bijzondere materialen en gevormd in fantasierijke silhouetten. Naast de grote eettafels vormen ook de Moooi salontafels en bijzettafels een echte eyecatcher in uw interieur. Heeft u al een favoriete design tafel op het oog?

Moooi Eettafels

Echte blikvangers uit de tafelcollectie van Moooi zijn ongetwijfeld de papieren Paper eettafel en de gedurfde Monster eettafel. Iets rustiger zijn de massief eikenhouten Moooi Zio eettafel en de Moooi Container eettafel van HPL en kunststof, die ondanks zijn minimalistische vormgeving over een krachtige uitstraling beschikt. Zo heeft de tafelcollectie van Moooi voor iedere smaak wel wat wils.

Moooi Bijzettafels

Bijzettafels mogen gerust opvallen, en dat laat de Moooi Chess bijzettafel zich geen tweede keer zeggen. Met zijn zwart-witte geblokte patroon vormt deze op een schaakbord geïnspireerde bijzettafel haast een popart-achtig detail in het interieur. Ook de Moooi Elements bijzettafels mogen zich onder de bijzondere bijzettafels rekenen. Deze zijn namelijk zo ontworpen dat ze op elkaar gestapeld kunnen worden, en daarmee een schitterend kunstwerk vormen! Ontdek alle bijzondere bijzettafels van Moooi in de collectie van MisterDesign.

MisterDesign is officieel Moooi Tafel dealer

MisterDesign is officieel dealer van Moooi Tafels. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van Moooi toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Moooi Tafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!