Moooi Stoelen

Moooi stoelen geven elk interieur net dat beetje extra. De stoelen zijn uniek, beschikken over een mooie vormgeving en blinken uit in schoonheid. De collectie stoelen is erg divers en de stoelen komen zowel in thuisomgevingen als in werkomgevingen goed tot hun recht. Bekijk bijvoorbeeld eens de Moooi Monster Chair, ontworpen door Marcel Wanders. Deze stoel beschikt over een enorm zacht zitting met een bijzonder schubpatroon. Bekijk hieronder de volledige collectie Moooi stoelen.

19 items

19 items

Moooi Zio stoel

De meest populaire stoel binnen de collectie is misschien wel de Moooi Zio stoel. Met deze klassieke, eigentijdse en elegante eetkamerstoel krijgt thuis tafelen volgens Marcel Wanders een geheel nieuwe betekenis. De stoel beschikt over een houten structuur en een zacht, comfortabel zitvlak, waardoor u direct ontspant aan tafel. De vele mogelijkheden wat betreft de afwerking van het frame en de kleurmogelijkheden en stofsoorten van de zitting, zorgen ervoor dat de Moooi Zio stoel in vrijwel elk interieur tot zijn recht komt. De Zio stoel is tevens verkrijgbaar als loungestoel.

Moooi Monster Chair

Een ander iconisch ontwerp binnen de collectie stoelen is de Moooi Monster Chair: een zachte, puffy en stijlvolle stoel met een uitgesproken design. Neem plaats op de Moooi Monster Chair en geniet van de zachtheid en het comfort van de stoel. De naam eer aandoen? De stoel is ook verkrijgbaar met een borduursel van een ‘monsterlijk’ gezicht.

Moooi stoelen bij MisterDesign

Bent u op zoek naar een specifieke stoel van Moooi, maar ziet u deze momenteel niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Omdat wij officieel dealer zijn van Moooi, kunnen wij alle stoelen leveren! Nieuwsgierig naar het totale aanbod design stoelen? Bij MisterDesign vindt u een ruime collectie top merken.

Voor advies over Moooi Stoelen kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!