Moooi Kasten

De Moooi kasten zijn verre van standaard en traditioneel. Op een stijlvolle en unieke manier weet dit Nederlandse merk een plekje te geven aan uw boeken, terwijl zij trouw blijven aan hun experimentele stijl. Neem een kijkje in de kastencollectie van Moooi!

2 items

2 items

Moooi boekenkast

Binnen de kastencollectie van dit Nederlandse merk vindt u diverse mooie boekenkasten. Presenteer uw meest bijzondere en mooiste boeken, tijdschriften of andere items op een overzichtelijke manier in een Moooi boekenkast! Doordat deze kasten verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en afmetingen, is er altijd wel een Moooi kast die perfect past bij de rest van uw interieur.

Moooi Oblique kast

Een favoriet binnen de kastencollectie van Moooi is de Oblique boekenkast. Deze boekenkast is eenvoudig qua vorm, maar even stijlvol! Deze boekenkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten en presenteert uw boeken en tijdschriften op een overzichtelijke manier.

Moooi kasten bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Moooi. Dit betekent dat wij de volledige collectie, inclusief alle kasten, kunnen leveren. Bestel uw favoriete kast eenvoudig online of kom langs in onze winkels voor meer informatie over de collectie. Wenst u graag advies? Onze interieuradviseurs staan zeven dagen in de week voor u klaar.