Moooi Barkrukken

Maak uw keukeneiland compleet met de uitgesproken barkrukken uit de collectie van het Nederlandse Moooi. De bijzondere Moooi barkrukken uit onze collectie voegen een unieke uitstraling toe aan uw keuken of bar. Neem hieronder een kijkje in onze collectie barkrukken van Moooi.

4 items

4 items

Collectie Moooi barkrukken

De Carbon barkruk van Moooi is het antwoord op het succes van de Carbon stoel van Bertjan Pot. De constructie van deze barkruk is net zoals bij de stoel vervaardigd van ingeharste Carbonvezels, hierdoor is de constructie oersterk. Zo sterk dat er zelfs geen ijzeren frame nodig is, wat deze kruk enorm licht in gewicht maakt. Behalve de Carbon barkruk heeft Moooi ook twee andere barkrukken in de collectie: de Moooi Container barkruk en de Moooi Monster barkruk, beide zeer visueel indrukwekkende krukken.

Moooi barkrukken bestellen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Moooi Barkrukken. Bent u op zoek naar een specifieke barkruk, maar vindt u het niet terug in onze webshop? Geen probleem! Wij kunnen de barkruk alsnog voor u bestellen. Neem in dit geval gerust contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies of meer informatie over Moooi Barkrukken kunt u ook terecht in onze winkels. Onze verkoop- en interieuradviseurs helpen u graag!