Moooi Barkrukken

Maak uw keukeneiland compleet met de uitgesproken barkrukken uit de collectie van het Nederlandse Moooi. De bijzondere Moooi barkrukken uit onze collectie voegen een unieke uitstraling toe aan uw keuken of bar. Neem een kijkje in onze collectie barkrukken van Moooi

4 items

4 items

Moooi barkrukken

De Carbon barkruk van Moooi is het antwoord op het succes van de Carbon stoel van Bertjan Pot. De constructie van deze barkruk is net zoals bij de stoel vervaardigd van ingeharste Carbonvezels, hierdoor is de constructie oersterk. Zo sterk dat er zelfs geen ijzeren frame nodig is, wat deze kruk enorm licht in gewicht maakt. Behalve de Carbon barkruk heeft Moooi ook twee andere barkrukken in de collectie: de Moooi Container barkruk en de Moooi Monster barkruk, beide zeer visueel indrukwekkende krukken.

MisterDesign is officieel Moooi Barkrukken dealer

MisterDesign is officieel dealer van Moooi Barkrukken. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van Moooi toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Moooi Barkrukken kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!