Moooi Banken

De banken van Moooi zijn verrassend veelzijdig. De Moooi banken in onze collectie zijn verkrijgbaar in talloze stofferingen en uit te voeren in diverse combinaties. Een bank van Moooi biedt u de kans een persoonlijk en uniek zitmeubel samen te stellen die bij u en uw leven past. Neem een kijkje in onze collectie Moooi banken.

5 items

5 items

Collectie Moooi banken

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de design banken van Moooi. De banken zijn verkrijgbaar in een groot aantal stofferingen. Daarbij zijn de Moooi BFF bank, de Moooi Sofa So Good bank en de SLT Sofa van Moooi ook in diverse combinaties samen te stellen. Zo kunt u van een meubel een persoonlijk en uniek meubel maken. De Charleston bank van Moooi doet het trouwens net even anders; deze eyecatcher lijkt op een traditionele Chesterfield bank, maar is een kwartslag gedraaid!

Moooi Sofa so Good

De Moooi Sofa so Good bank is een klassieker binnen de collectie. De ontwerpers bij Moooi zien de bank niet zomaar als een gewoon meubelstuk, zij zien de bank als dé plek waar het leven zich afspeelt. Niet alleen ontspanning staat hier centraal, maar ook werk, eten én slapen. De Moooi Sofa so Good bank sluit hier perfect op aan. De bank is modulair en kan zo samengesteld en gepositioneerd worden, dat deze perfect aansluit op uw manier van leven!

Moooi banken bij MisterDesign

Wist u dat MisterDesign officieel dealer is van Moooi? Hierdoor kunnen wij alle Moooi banken uit het aanbod leveren. Wilt u graag een bank aanschaffen die momenteel niet in onze webshop staat? Neem dan direct contact met ons op, wij kunnen de bank namelijk gewoon leveren.

Wenst u graag meer informatie of advies over Moooi Banken? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u hier graag verder!