Moooi Banken

De banken van Moooi zijn verrassend veelzijdig. De Moooi banken in onze collectie zijn verkrijgbaar in talloze stofferingen en uit te voeren in diverse combinaties. Een bank van Moooi biedt u de kans een persoonlijk en uniek zitmeubel samen te stellen die bij u en uw leven past. Neem een kijkje in onze collectie Moooi banken.

5 items

5 items

Moooi banken

Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de design banken van Moooi. De banken zijn verkrijgbaar in een groot aantal stofferingen. Daarbij zijn de Moooi BFF bank, de Moooi Sofa So Good bank en de SLT Sofa van Moooi ook in diverse combinaties samen te stellen. Zo kunt u van een meubel een persoonlijk uniek meubel maken. De Charleston bank van Moooi doet het trouwens net even anders; deze eyecatcher lijkt op een traditionele Chesterfield bank, maar is een kwartslag gedraaid!

MisterDesign is officieel Moooi Banken dealer

MisterDesign is officieel dealer van Moooi Banken. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van Moooi toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Moooi Banken kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!