DON'T EVER MISS A SALE AGAIN
x

Laat hier je e-mailadres achter en ben altijd als eerste op hoogte
van nieuwe collecties, aanbiedingen en de laatste trends...

Een moment geduld

Wij zijn uw zoekopdracht aan het verwerken.

/onestepcheckout/

-
* Klanten waarderen ons met gemiddeld een 9.4 uit 10 via 280 beoordelingen op Trustpilot

14 Dagen Retourrecht 14 Dagen Recht van Retour Grootste voorraad Benelux Grootste voorraad Benelux Ook voor zakelijke klanten Ook voor zakelijke klanten Gratis Montage Gratis montage eettafels & kasten

  Moooi

  Moooi - Grensverleggend Dutch Design

  Marcel Wanders werd geboren in 1963 en wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende ontwerpers van dit moment.
  Hij is internationaal bekend om zijn meubelen, interieurs en eigenzinnige kunstrichting.
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Stel een Aflopende Directie in
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  Stel een Aflopende Directie in
  Wanders is deeleigenaar en artdirector van het designlabel Moooi (voorheen Wanders Wonders) in Breda. Daarnaast heeft Wanders een eigen ontwerpstudio waar hij voor verschillende internationale meubelmerken werkt. Ook is Wanders actief als sieraadontwerper.

  De doorbraak kwam in 1986 toen hij de Knotted chair ontwierp. Kort daarna gevolgd door de B.L.O. lamp. Het bijzondere aan deze lamp is dat je hem aan en uit kunt blazen.

  Marcel Wanders werkt voor internationaal befaamde merken, waaronder Moroso, Kartell, Flos, Cosme Decorte, Target, Puma, Baccarat, Marks & Spencer, Alessi en KLM.
  Sinds 2001 Is Marcel Wanders art director bij Moooi, een succesvol interieurlabel waar hij medeoprichter van is. Wanders werkt er met bekende ontwerpers als Jasper Morrison en Jurgen Bey en besteedt vanaf het begin aandacht aan de jonge garde, onder wie Bertjan Pot, Maarten Baas, Kiki van Eijk, Jaime Hayon, Front, Nika Zupanc en Osko & Deichmann. Velen van hen brachten hun eerste ontwerpen via Moooi op de markt.

  Enkele voorbeelden hiervan zijn de Carbon chair(Bertjan Pot), de Bold Big kandelaar(Roderick Vos) en de Lolita tafellamp van Nika Zupanc.