Montana Furniture

Het Deense Montana is gebaseerd op een wiskundige afmeting van 5.7 centimeter. In 1982 bedacht Peter J. Lassen een kastensysteem volgens dit principe, waardoor elke module samengesteld moet kunnen worden en oneindig kan worden uitgebreid. En dat terwijl iedere kast ook nog eens de tand des tijd doorstaat als het gaat om looks en duurzaamheid. Montana Furniture heeft in haar assortiment ook enkele ontwerpen van Verner Panton, waaronder de veelzijdige Panton Wire; een prachtige kubus waarvan u zelf de eindbestemming bepaalt. Of dat nu is als dressoir in de hal, als nachtkastje naast uw bed of als salontafel voor de bank, wij zijn fan!

49 items

Page
  1. 1
  2. 2

49 items

Page
  1. 1
  2. 2

Montana kasten

Montana Furniture biedt een breed scala aan opbergoplossingen: van kasten en planken tot opbergdozen en dressoirs. Deze producten kunnen in eindeloze configuraties gecombineerd worden, waardoor u op elk gewenst moment uw opbergsysteem kunt aanpassen en uitbreiden. Dankzij de modulaire Montana kasten creëert u eenvoudig zelf een unieke oplossing voor elke kamer in huis. De producten beschikken over een tijdloos design en zijn ideaal voor gebruik in woningen waar optimaal ruimtegebruik essentieel is.
Montana kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en dieptes, met of zonder lades of met open planken. Van kleinere eenvoudige kasten tot grotere maatwerkoplossingen: een Montana kast kan volledig worden aangepast aan uw wensen en behoeften!

Montana meubels

Montana heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in kast- en opbergsystemen, maar produceert daarnaast ook andere design meubels van hoge kwaliteit. Zo creëerde Verner Panton bijvoorbeeld voor het merk de collectie Panton One-stoelen, stoelen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en die voor elke gelegenheid geschikt zijn.

MisterDesign is officieel Montana Furniture dealer

MisterDesign is officieel dealer van Montana Furniture. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Omdat wij officieel dealer zijn, kunnen wij de gehele collectie van Montana leveren!

Voor advies over Montana Furniture bent u ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u hier graag verder!