Lumina

Het Italiaanse verlichtingsmerk Lumina werd in 1980 door Tommaso Cimini opgericht. Middels de vervaardiging van de Daphine serie in 1975 wist Cimini voet aan de grond te krijgen in de designwereld. Voor oprichter en designer Cimini speelde de samenvoeging van bestaande elementen met een functioneel aspect een grote rol. De Daphine diende als inspiratie voor de vele ontwerpen die volgden in de collectie van Lumina, waarbij de functie de vorm voortbrengt. Daarom is 'veel licht, niet veel lamp' de essentie voor het merk.

11 items

11 items

Lumina Verlichting

De design verlichting van Lumina bestaat uit design hanglampen, vloerlampen, lampen voor aan het plafond of de muur en verschillende formaten tafellampen. De minimalistische lampen zorgen voor uniciteit aan het interieur en zijn verkrijgbaar in veel stijlvolle uitvoeringen. Ontdek de design verlichting van Lumina bij MisterDesign!

MisterDesign is officieel Lumina Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Lumina. Het gehele assortiment van dit Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke lamp maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over Lumina kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!