Louis Poulsen Buitenverlichting

Met Louis Poulsen buitenverlichting kunt u ook buiten van prachtige designklassiekers genieten. Voeg sculpturale vormen in uw tuin toe met de Flindt wandlamp van Christian Flindt, of geniet van een klassieke uitstraling op de buitenmuur met de Nyhavn wandlamp van Alfred Homann & Ole V. Kjær. De collectie buitenlampen van Louis Poulsen kent vele unieke en bijzondere modellen, waarmee buitenruimtes veranderen in een sfeervolle setting en waarmee bezoekers in de juiste sfeer begeleid worden. In de tuin en op het terras, maar ook bij de voordeur, garage of langs de oprijlaan.

8 items

8 items


Collectie Louis Poulsen tuinlampen

De collectie tuinlampen van Louis Poulsen biedt voor elke buitenruimte rondom de woning geschikte verlichting. Of u nu vrienden en familie met aangename verlichting aan de voordeur wilt ontvangen, een warme en gezellige setting wilt creëren op het terras of een heerlijke sfeer wilt realiseren op de patio, met de uitzonderlijke verlichting van Louis Poulsen kunt u alle kanten op. Beschikt u over een eigen oprijlaan of loopt er een langer pad naar uw huis? Verlichting deze dan goed om veilig de weg naar huis te vinden.

Louis Poulsen PH 3-2,5 outdoor lamp

De iconische PH 3 lampenfamilie van Louis Poulsen biedt ook voor outdoor prachtige lampen, zoals de PH 3-2,5 outdoor wandlamp. Deze lamp heeft een IP waarde van 44 en is daarmee geschikt voor buitengebruik. Ga voor een elegante, chique zwarte uitvoering of kies voor een ophanging in chroom of messing.

Louis Poulsen buitenverlichting bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Louis Poulsen, waardoor alle buitenlampen via ons verkrijgbaar zijn. Bent u op zoek naar een specifieke lamp, maar vindt u deze momenteel niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat deze alsnog voor u wordt besteld. Voor meer informatie of advies over Louis Poulsen buitenverlichting of ander soort verlichting, kunt u ook terecht in onze winkels. Hier staan onze adviseurs klaar om u te voorzien van advies en indien gewenst een licht- of interieurplan op te stellen.