louis poulsen categorie banner

Louis Poulsen

Louis Poulsen is een bekende naam in de verlichtingswereld. In nauwe samenwerking met wereldwijd beroemde ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Poul Henningsen en Verner Panton heeft het Deense merk zich bewezen als een van de belangrijkste leveranciers van decoratieve en architectonische designverlichting. De collectie van Louis Poulsen kent echte klassiekers onder de designlampen, zoals de Panthella lamp en de PH lampenserie, en diverse prachtige achtergrondverhalen die u meenemen in het hoofd van de ontwerpers. Dompel u onder in de geschiedenis van Deense designverlichting met de collectie van dit toonaangevende verlichtingsmerk, dat zijn sporen heeft verdiend.

82 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

82 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Louis Poulsen Lampen

De Scandinavische ontwerptraditie ‘Vorm volgt functie’ vormt de basis van Louis Poulsen. Ieder detail in het ontwerp heeft een doel, waarbij design wordt gebruikt om het licht vorm te geven. Deze unieke benadering van licht resulteert in een prachtige collectie van hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen die bekend zijn geworden om hun functionele maar aansprekende decoratieve ontwerp. De lampen kunnen zowel in professionele omgevingen als thuis worden gebruikt.

MisterDesign is officieel Louis Poulsen dealer

MisterDesign is officieel dealer van Louis Poulsen. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie van Louis Poulsen leveren!

Voor advies over Louis Poulsen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!