louis poulsen categorie banner

Louis Poulsen

Louis Poulsen is een bekende naam in de verlichtingswereld. In nauwe samenwerking met wereldwijd beroemde ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Poul Henningsen en Verner Panton, heeft het Deense merk zich bewezen als een van de belangrijkste leveranciers van decoratieve en architectonische design lampen. De collectie van Louis Poulsen kent echte klassiekers onder de design lampen, zoals de Panthella lamp en de PH 5 lamp, en diverse prachtige achtergrondverhalen die u meenemen in het hoofd van de ontwerpers. Dompel u onder in de geschiedenis van Deense designverlichting met de collectie van dit toonaangevende verlichtingsmerk, dat zijn sporen heeft verdiend.

88 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

88 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Louis Poulsen Lamp

De Scandinavische ontwerptraditie ‘Vorm volgt functie’ vormt de basis van Louis Poulsen. Ieder detail in elk ontwerp heeft een doel, waarbij design wordt gebruikt om het licht vorm te geven. Deze unieke benadering van licht resulteert in een prachtige collectie van hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen die bekend zijn geworden om hun functionele maar aansprekende decoratieve ontwerp. De lampen kunnen zowel in professionele omgeving als thuis worden gebruikt.

Panthella lamp

Eén van de meest bekende lampen van Louis Poulsen is de Panthella lamp. In 1971 realiseerde Verner Panton in samenwerking met Louis Poulsen deze speelse en figuratieve lamp. De Panthella lamp, welke over een organische vorm beschikt die het zachtste licht weerspiegelt, is een perfecte weerspiegeling van Panton’s grote persoonlijkheid. Inmiddels is er een nieuwe versie van het oorspronkelijke model op de markt gebracht. Met deze vernieuwde Panthella lamp bent u gegarandeerd van veel comfort met zacht, diffuus licht.

Bestel uw Louis Poulsen lamp bij MisterDesign

Heeft u interesse in een specifieke Louis Poulsen lamp, maar verkopen wij deze momenteel niet in onze webshop? MisterDesign is officieel dealer van dit Deense merk, waardoor wij de gehele collectie kunnen leveren. Neem dus gerust contact met ons op indien u een product aan wilt schaffen dat niet in onze webshop staat of wanneer u graag advies of meer informatie wenst.

Voor advies over Louis Poulsen kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!