Louis de Poortere Vloerkleden

Het Belgische Louis de Poortere bestaat sinds 1929 en is een grootmacht binnen het ontwerp en productie van vloerkleden. Betaalbaar, luxe en van zeer hoogwaardige kwaliteit. Na bijna een eeuw ervaring weet men bij Louis de Poortere inmiddels uitstekend hoe men hoogwaardige vloerkleden produceert. Het assortiment vloerkleden is erg groot en zeer divers. De Louis De Poortere filosofie is gebaseerd op een eenvoudig concept: het streven om meer te zijn dan alleen een fabrikant van tapijten.

5 items

5 items

Vloerkleden van Louis de Poortere

Louis de Poortere heeft haar assortiment vloerkleden opgedeeld in meerdere series. The Vintage collection, The Fading World collection, The Cameo collection, The Silver Lining collection, The Bobohemian collection, The Mad Men collection en The Mosaiq collection. Elke serie heeft zijn eigen kleuren, vormen en uitstraling. Van grafisch tot sierlijk en van kleurrijk tot ingetogen. Voor ieder wat wils.

Louis de Poortere, Belgisch vakmanschap

Al in de middeleeuwen stond België bekend als land waar men het weven van katoen uitstekend onder de knie had. De stad Kortrijk wordt de bakermat voor de weefindustrie. In 1929 nam Louis de Poortere het bedrijf Louis de Poortere Freres over, wat al sinds 1859 actief was in het weven van doeken. Een passie en voorkeur voor innovatie zorgde ervoor dat het bedrijf zich naast het weven van doeken geen toeleggen op de productie van hoogwaardigde vloerkleden. Vanaf dat moment is Louis de Poortere altijd een innovatieve speler geweest binnen de wereld van de productie van vloerkleden. Door het uitgebreide en geavanceerde machinepark zijn de vloerkleden van Louis de Poortere dan ook in vele uitvoeringsmogelijkheden verkrijgbaar.

MisterDesign is officieel Louis de Poortere Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Louis de Poortere. Het gehele assortiment van dit prachtige Belgische merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het vloerkleed van Louis de Poortere toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Voor advies over Louis de Poortere vloerkleden kunt u ook terecht in onze winkel.