Knoll Outdoor

Natuurlijke schoonheid ontmoet functioneel design met Knoll Outdoor. De hoogwaardige, moderne en duurzame buitenmeubelen brengen stijl en comfort naar elke buitenruimte. Knoll Outdoor meubelen zijn vervaardigd met aandacht voor detail en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals weerbestendige teakhout en roestvrij staal, zijn ze bestand tegen diverse elementen en behouden ze hun schoonheid in alle weersomstandigheden. Van loungestoelen en tafels, tot complete loungesets, de Knoll Outdoor collectie biedt een uitgebreide selectie om aan elke behoefte te voldoen. Zo zijn onder andere de klassieke Bertoia Chair en Bertoia Diamond Chair in speciale Rilsan coating uitgevoerd en ontbreken ook bijzondere hedendaagse ontwerpen zoals de Washington Skeleton Chair niet.

19 items

19 items

Tijdloze Knoll tuinmeubelen

De tijdloze ontwerpen van Knoll Outdoor passen perfect bij elke buitenomgeving, van moderne terrassen tot klassieke tuinen. Zo is er voor ieder wat wils. Bij Knoll staat kwaliteit bovendien voorop. Er wordt gestreefd naar het verrijken van het buitenleven met tuinmeubelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ontdek de wereld van Knoll Outdoor en transformeer uw buitenruimte in een oase van comfort en elegantie!

Knoll Outdoor bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van het Amerikaanse Knoll. Daarom kunnen wij alle tuinmeubelen uit de collectie leveren. Had u al een specifiek tuinmeubel in gedachten dat u graag bij ons wilt bestellen, maar ziet u deze momenteel niet terug in onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Voor meer informatie of advies over de Knoll Outdoor collectie bent u ook van harte welkom in onze winkels, waar onze specialisten zeven dagen per week voor u klaar staan.