Knoll Banken

Knoll werd opgericht in 1938 door Hans Knoll en zijn vrouw, Florence Knoll. Het echtpaar deelde een passie voor modernistisch design en wilde dit naar Amerikaanse huizen brengen. Het was Florence Knoll die de lat hoger legde voor Knoll's meubelontwerpen. Ze geloofde in het concept van totaalontwerp, waarbij elk meubelstuk harmonieus moest samenkomen in een ruimte. Deze visie heeft Knoll geleid bij het creëren van meubelstukken, waaronder banken, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Met een stijlvol, modern design en keuze uit diverse stofferingen, is er altijd een Knoll bank die bij uw interieur past.

1 item

1 item

Tijdloze Knoll banken

Een van de meest opvallende kenmerken van Knoll banken is hun tijdloze design. Ze combineren strakke lijnen, eenvoudige vormen en hoogwaardige materialen om een esthetiek te creëren die net zo fris en relevant is als toen ze voor het eerst werden geïntroduceerd. Of u nu kiest voor een klassieker zoals de Knoll Florence sofa of een eigentijds stuk, Knoll banken passen naadloos in verschillende interieurstijlen en blijven een statement maken.

Duurzame en comfortabele banken

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn Knoll banken ook synoniem met comfort. De ontwerpers bij Knoll begrijpen het belang van ergonomie en hebben banken ontworpen die zowel visueel aantrekkelijk als uiterst comfortabel zijn. Van de zachte kussens tot de juiste zitdiepte, Knoll banken nodigen uit tot ontspanning en bieden een ongeëvenaarde zitervaring.

Knoll staat daarnaast ook bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en vakmanschap. De banken worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en productietechnieken die de tand des tijds doorstaan. Dit betekent dat wanneer u een Knoll bank aanschaft, u investeert in een meubelstuk dat generaties lang meegaat.

Knoll banken bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Knoll. Hierdoor is de gehele collectie van dit merk bij ons verkrijgbaar. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van Knoll banken, of wenst u advies voor uw interieur? Maak dan gerust een afspraak in onze winkel. Hier staan onze interieurspecialisten zeven dagen per week klaar om u te voorzien van meer informatie en advies.