Kettal tuinstoelen

De collectie Kettal tuinstoelen is door de jaren heen uitgegroeid tot een breed aanbod in verschillende stijlen en kleuren. Elke tuinstoel van Kettal is verkrijgbaar in een breed kleurenpalet en volledig te personaliseren! Zak lekker achterover in de karakteristieke Maia stoelen, of fleur uw tuin op met een van de verfrissende Village stoelen. Creëer een complementerend geheel door de tuinstoelen te combineren met een bijpassende Kettal Tuintafel.

6 items

6 items

Exclusieve Kettal tuinstoelen

Al sinds 1966 is het Spaanse Kettal nationaal én internationaal bekend als producent van design tuinmeubelen. Belangrijk onderdeel van de inmiddels zeer ruime collectie, zijn de tuinstoelen. Voor elke tuin heeft Kettal wel een bijpassende tuinstoel in het aanbod. Of u nu houdt van een strakke tuin met strak tuinmeubilair, een gezellige tuin met warm meubilair of van natuurlijke kleuren en materialen in de tuin, de collectie tuinstoelen van Kettal biedt voor ieder wat wils!

Populaire tuinstoelen van Kettal

Kettal heeft diverse populaire collecties binnen het gehele aanbod. Een bekende en populaire collectie is ‘Kettal Roll’. De tuinstoelen binnen deze collectie zijn ideaal voor wanneer u van optimale zitcomfort houdt. De rugleuning bestaat namelijk uit twee ronde kussens die door riemen bij elkaar worden gehouden en ook het zitoppervlak beschikt over een fijn zitkussen. Dankzij de acrylstoffering en het waterafstotend middel waarmee de bekleding is behandeld, zijn de zeer comfortabele Kettal Roll tuinstoelen zeer geschikt voor buitengebruik.

Bestel uw Kettal tuinstoelen bij MisterDesign

Wilt u uw tuin graag verrijken met de tuinstoelen van Kettal? MisterDesign is officieel dealer van dit Spaanse merk, wat betekent dat wij het gehele aanbod van Kettal kunnen leveren. Ook wanneer u een specifieke tuinstoel of ander item in gedachte heeft, maar u deze niet kunt vinden in onze webshop, kunnen wij u deze alsnog leveren. Neem in dat geval gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Wenst u graag advies of meer informatie over de tuinstoelen van Kettal? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkels, waar onze adviseurs u graag meer vertellen.