Interlübke Jorel dressoir header

Interlübke

Interlübke is een Duits designmerk dat al sinds 1937 is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige kastsystemen. De collectie bestaat uit verschillende significante dressoirs, wandmeubels en kledingkasten die met gebruik van de beste materialen tot stand komen en door gerenommeerde en getallenteerde designers zijn ontworpen. Kenmerkend aan alle kastsystemen van Interlübke zijn de vele mogelijkheden. Dit geeft u alle vrijheid om uw persoonlijke favoriet samen te stellen. Onze interieuradviseurs helpen u daar graag bij! Bekijk hieronder een aantal designs van Interlübke.


Interlübke bij MisterDesign

MisterDesign is Official Dealer van Interlübke. Een aantal meubels is dan ook te bewonderen in onze showroom. Daarnaast kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over de Interlübke kasten. Onze interieuradviseurs hebben alle kennis in huis om samen met u een kast samen te stellen die perfect bij uw wensen aansluit en in uw eigen interieur past. Kom gerust langs in onze showroom of maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs via onderstaande formulier.

Just Cube HeaderWilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de kastsystemen van Interlübke of heeft u een vraag? Stel hem via onderstaand formulier, dan neemt een van onze interieuradviseurs zo snel mogelijk contact met u op!

  • Klantenservice9 items

9 items