House of Finn Juhl

House of Finn Juhl is een Deens design merk waaronder de designs van wijlen designer Finn Juhl zijn samengebracht. De collectie omvat tal van bijzonder hoogwaardige en gedetailleerde designs die Finn Juhl decennia geleden ontwierp. Door de tijdloze uitstraling en hoge kwaliteit passen de meubelen perfect in onze hedendaagse interieurs. Bekende designs zijn de extravagante Chieftain Chair en bijzonder vormgegeven Pelican Chair.

15 items

15 items

De Designer Finn Juhl

Finn Juhl (1912 – 1989) was een architect en interieur- en industrieel designer uit Denemarken. Hij wordt gezien als een van de grondleggers van Deens design in de jaren 40 van de vorige eeuw en introduceerde de ‘Danish Modern’ designstijl als eerste met succes in Amerika.

MisterDesign is officieel House of Finn Juhl Dealer

MisterDesign is officieel dealer van House of Finn Juhl. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u dit niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de hele collectie leveren!

Voor advies over House of Finn Juhl kunt u ook terecht bij onze interieuradviseurs in onze winkel. Verschillende designs van House of Finn Juhl zijn daar te bewonderen.