HAY Salon & Bijzettafels

HAY Salon & Bijzettafels zijn er in vele soorten en maten. Naast de afmeting, is er nog ontelbaar veel keus uit kleur en afwerking. Zo behoren bijvoorbeeld een metalen bijzettafel voorzien van poedercoat, maar ook een eikenhouten salontafel tot de serie. De DLM bijzettafel is een zeer populair artikel, maar ook de Tray bijzettafel staat in menig huiskamer te pronken. Ideaal aan deze tafel is dat het blad los op het frame ligt waardoor u deze kunt gebruiken als dienblad. Prachtig design en ook nog eens multifunctioneel! MisterDesign biedt u uitgebreide kennis over het merk HAY, gebruikte materialen en de mooiste kleuren.

11 items

11 items

HAY Design Tafels

Naast een uitgebreid assortiment stoelen en accessoires is HAY ook een succesvol producent van tafels. Van bijzettafels en salontafels tot bureaus en eettafels in vele soorten en maten. Wanneer u een HAY eettafel bij ons besteld wordt deze niet alleen gratis bij u geleverd maar ook gemonteerd door onze eigen montagedienst. Zo kunt u direct genieten van uw HAY Tafel.

HAY Tafels: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle HAY tafels. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke HAY tafel maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de tafel toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: barkrukken, tafels, vloerkleden, banken, vloerkleden en kussens.

Voor advies over HAY tafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!