HAY Kussens

HAY kussens, de sfeermakers in uw interieur. Of het nu gaat om een stoel, bank of zelfs uw vensterbank. HAY Kussens geven u de mogelijkheid te spelen met de ruimte of juist rust te creëren. De designs zijn erg stevig van kwaliteit en zijn vervaardigd uit verschillende materialen zoals veren, siliconen vezels en gesneden schuim. De stoffen die gebruikt worden voor de kussens zijn van het Deense Kvadrat, een van de grootste en meest vooruitstrevende stoffenleveranciers ter wereld. HAY kussens zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren en staan garant voor een lange levensduur!

13 items

13 items

HAY Dot kussen

Veruit het meest populaire kussen is het HAY Dot Kussen. Verkrijgbaar in vele kleuren en meerdere stoffen. De totale range van Dot kussens is dan ook erg groot, voor ieder wat wils. Naast het ruime assortiment is er nog een belangrijk aspect van zijn populariteit: de kwaliteit. Het Dot kussens blijft jarenlang mooi omdat er gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle stoffen die toegepast worden op het Dot Kussen van Kvadrat. Misschien wel de meest bekende stoffen fabrikant ter wereld. Het Dot Kussen is altijd voorzien van minstens één knoop die zichtbaar is aan voor én achterzijde. Alle kussens van HAY worden geleverd inclusief binnenvulling.

HAY Kussens: MisterDesign is officieel Dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle kussens van HAY. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek HAY kussen maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het kussen toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: stoelen, vloerkleden, banken, barkrukken, tafels en woonaccessoires

Voor advies over HAY kussens kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!