HAY Kussens

HAY kussens, de sfeermakers in uw interieur. Of het nu gaat om een stoel, bank of zelfs uw vensterbank. HAY Kussens geven u de mogelijkheid te spelen met de ruimte of juist rust te creëren. De designs zijn erg stevig van kwaliteit en zijn vervaardigd uit verschillende materialen zoals veren, siliconen vezels en gesneden schuim. De stoffen die gebruikt worden voor de kussens zijn van het Deense Kvadrat, een van de grootste en meest vooruitstrevende stoffenleveranciers ter wereld. HAY kussens zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren en staan garant voor een lange levensduur!

19 items

19 items

HAY Dot kussen

Veruit het meest populaire kussen is het HAY Dot Kussen. Verkrijgbaar in vele kleuren en meerdere stoffen. De totale range van Dot kussens is dan ook erg groot, voor ieder wat wils. Naast het ruime assortiment is er nog een belangrijk aspect van zijn populariteit: de kwaliteit. Het Dot kussen blijft jarenlang mooi omdat er gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle stoffen die toegepast worden op het Dot Kussen van Kvadrat. Misschien wel de meest bekende stoffen fabrikant ter wereld. Het Dot Kussen is altijd voorzien van minstens één knoop die zichtbaar is aan voor én achterzijde. Alle kussens van HAY worden geleverd inclusief binnenvulling.

HAY Design kussens

In de serie van HAY kussens vindt u verschillende design kussens. HAY sierkussens zoals het fluwelen Dot kussen of het leuke Plica Sprinkle kussen doen het altijd goed. Daarnaast zijn er ook stevige en praktische kussens zoals de HAY Palissade kussens. Deze HAY kussens zijn speciaal ontworpen om extra comfort toe te voegen aan de Palissade serie. Voor elk meubel uit deze serie outdoor meubelen is er een geschikte variant!

HAY kussens bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van alle kussens van HAY. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek HAY kussen, maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het kussen toch kunnen leveren. Neem gerust contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: stoelen, vloerkleden, banken, barkrukken en tafels.