Hay Eettafels

HAY Eettafels staan bekend om het gebruik van pure materialen in combinatie met een strakke belijning. Dit ziet u terug in de eettafels van HAY zoals de CPH20 en CPH30 uit de Copenhagen tafelserie van HAY. De eettafels bieden een aspect waar menig mens naar op zoek is: een huiselijke sfeer! Of dit nu voor prive of werksfeer is, iedereen voelt zich fijner wanneer er sfeer in de ruimte aanwezig is. Vooral het speelse aspect van de verschillende afwerkingen maken dat de eettafels een perfecte balans tussen modern en eigentijds vormen. Online bieden wij u een grote collectie, maar ook in onze winkel kunt u verschillende eettafels bezichtigen.

31 items

31 items

HAY Design Tafels

MisterDesign geeft u uitgebreide expertise over de HAY Eettafels, maar ook over de andere categorieën uit het uitgebreide assortiment. Neem ook eens een kijkje bij de HAY Salon & Bijzettafels! Wanneer u een HAY eettafel besteld dan wordt deze gratis bij u thuis geleverd, natuurlijk geheel gemonteerd door onze eigen montagedienst. Zo kunt u op de dag van levering nog aan uw HAY eettafel plaatsnemen!

HAY Eettafels: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle HAY Eettafels. Dit houdt in dat wij u het gehele assortiment van het Deense merk kunnen bieden. Bent u op zoek naar een HAY Eettafel in een specifieke uitvoering, maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Onze klantenservice kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van HAY: barkrukken, tafels, vloerkleden, banken, vloerkleden en kussens.

Voor advies over HAY Eettafels kunt u natuurlijk ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!