HAY Banken & Fauteuils

Het Deense HAY staat bekend om zijn tijdloze en functionele meubelstukken, met een perfecte balans tussen comfort en stijl. De HAY banken en fauteuils hebben een prachtig simplistisch ontwerp. De banken en fauteuils zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer comfortabel. HAY biedt een verscheidenheid aan banken die zich aanpassen aan verschillende behoeften en smaken. Een van de meest populaire modellen is de HAY Mags bank. Deze bank staat bekend om zijn modulaire ontwerp, waardoor de opstelling aangepast kan worden aan de beschikbare ruimte en persoonlijke voorkeuren. Met een ruime keuze aan stofferingsopties, biedt HAY een collectie die geschikt is voor elk interieur.

47 items

Page
  1. 1
  2. 2

47 items

Page
  1. 1
  2. 2

HAY BANKEN

Elke HAY bank heeft een elegant en simplistisch uiterlijk. De verschillende banken bieden goed comfort en daarnaast zijn er veel mogelijkheden. Als u op zoek bent naar een mooie HAY hoekbank is de HAY Mags of HAY Mags Soft bank wellicht iets voor u. Online bieden wij verschillende mogelijkheden aan van deze serie. Wat betreft opstelling en materiaal is er veel mogelijk, dus mocht uw ideale variant hier niet tussen zitten dan denken onze interieurstylisten graag met u mee. Naast banken die geschikt zijn voor binnenshuis, vindt u online ook HAY outdoor banken. Een mooie HAY bank voor buiten is de HAY Palissade loungebank. Een stevig ontwerp geschikt voor vele weersomstandigheden. De perfecte toevoeging aan uw tuin in combinatie met andere meubelen uit de Palissade serie!

HAY FAUTEUILS

Naast banken worden er ook diverse HAY fauteuils aangeboden. Deze fauteuils zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook uitzonderlijk comfort. Neem bijvoorbeeld de HAY About A Lounge Chair (AAL). Deze fauteuil is ontworpen door Hee Welling en past perfect in zowel woon- als kantoorruimtes. Met zijn zachte bekleding en tijdloos design is de AAL fauteuil een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ontspannende zitplaats. Naast de About A Lounge serie, is de HAY Uchiwa fauteuil ook een populaire variant. Een opvallend design met een hoge kuip die een intiem gevoel geeft en daarnaast ook veel comfort biedt.

Kwalitatieve zitmeubelen van HAY

HAY streeft naar duurzaamheid en werkt met hoogwaardige materialen, zodat hun meubelstukken lang meegaan. Bovendien zijn de tijdloze ontwerpen van het merk een investering in stijl die de tand des tijds doorstaat. Voor wie op zoek is naar meubelstukken die zowel comfort bieden als het interieur verfraaien, zou HAY absoluut moeten overwegen. Met hun veelzijdigheid en tijdloze aantrekkingskracht bieden ze een uitstekende ruimte voor elke ruimte.

HAY BANKEN & FAUTEUILS BIJ MISTERDESIGN

Op zoek naar een HAY bank of fauteuil? MisterDesign is officieel dealer van HAY. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is daarom via ons verkrijgbaar. Wenst u graag meer informatie of advies over de collectie? Kom dan gerust eens langs in onze winkels, waar onze interieurspecialisten u graag alle mogelijkheden laten zien en u voorzien van persoonlijk advies.