HAY Design

Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ze zien het als een roeping om de innovatieve grootheid van die jaren op moderne wijze terug te laten keren in Deens meubelontwerp. HAY staat voor duurzaam en betaalbaar design en is onmiddellijk herkenbaar aan het gebruik van felle kleuren.

342 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

342 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

HAY Meubelen

De kracht van HAY zit hem in het totaalplaatje. Wie voor HAY komt, gaat vaak met een totaalpakket naar huis. Van meubels, tot verlichting en accessoires. Men springt in het gat van de markt dat zich tussen Ikea en de high end bevindt. Opvallend design voor een betaalbare prijs. Het merk werkt samen met bekende ontwerpers, maar geeft ook jonge ontwerpers de kans om hun talent te tonen. Met designers uit verschillende segmenten en branches wordt een brug geslagen tussen architectuur en mode. Louise Campell -Prince Chair, Scholten&Baijings - Textiel, Shane Schneck - RU Chair, Ronan & Erwan Bouroullec - De Copenhague Table CPH30 en Hee Welling - About a Chair AAC 12 zijn slechts enkele voorbeelden van jonge ontwerpers die zich voor HAY inzetten.

HAY Meubels

Door de jaren heen heeft HAY een indrukwekkend assortiment meubels op de markt weten te brengen. De collectie is ruim, erg ruim. Van barkrukken, stoelen, fauteuils en banken tot vloerkleden, woonaccessoires en sinds kort zelfs verlichting. HAY is binnen korte tijd zeer populair geworden. Wat goed is komt snel geldt ook zeker voor dit Deense design merk. Niet voor niets dan ook één van onze grootste leveranciers. Geliefd bij een breed publiek door de aantrekkelijke balans tussen uitstraling en prijs. Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan het succes van de meubels van HAY.

MisterDesign is officieel HAY Dealer

MisterDesign is officieel dealer van HAY. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het product van HAY toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Klanten van MisterDesign beoordelen de producten van HAY gemiddeld met een 10 (5 sterren). Dit gemiddelde is opgebouwd uit 11 beoordelingen.