Gubi stoelen

Gubi Stoelen zijn van een ongekende schoonheid. Prachtige elegante vormen, van een uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren. De Gubi 3D stoel is daar een mooi voorbeeld van. Verkrijgbaar met een houten of stalen onderstel en met of zonder gestoffeerde zitting. Zelf zijn we he-le-maal weg van de Beetle stoel van Gubi. Prachtig vormgegeven en met een uitstekend zitcomfort. Verkrijgbaar in vele uiteenlopende kleuren en de bies aan de zijkant van de zitting maakt het helemaal af.

43 items

Page
  1. 1
  2. 2

43 items

Page
  1. 1
  2. 2

Gubi 3D stoel

De Gubi 3D Stoel van Gubi, ontworpen door Boris Berlin en Poul Christiansen van Komplot Design, is het meest innovatieve product van het Deense merk. De Gubi stoel is het eerste meubel wat door middel van 3d geperst fineer is geproduceerd. Iets wat later door vele andere meubelfabrikanten is overgenomen. Door het fineer op de kuip van de stoel te persen door middel van een mal bespaart men de helft aan fineer uit waardoor dit proces vele malen duurzamer is. De Gubi 3D stoel heeft dan ook vele prijzen gewonnen en staat permanent tentoongesteld in het MoMa in New York.

Gubi Beetle Stoel

Een van onze persoonlijke favorieten van het moment is de Beetle Chair van Gubi. Een prachtige combinatie tussen Italiaans en Deens design. Ontworpen door GamFratesi, een designstudio uit Copenhagen opgericht door Stine Gam en Enrico Fratesi. Het duo haalt haar inspiratie voornamelijk uit de natuur wat zorgt voor veel organische vormen in al hun ontwerpen. Zo is de Beetle stoel gebasseerd op het lichaam van insect. Slank en bol tegelijk en zeer stevig. De Beetle stoel is verkrijgbaar in vele uitvoeringsmogelijkheden. Zo is het onderstel te verkrijgen in meerdere kleuren en is de kuip verkrijgbaar in meerdere soorten stof en leder.

Gubi Stoelen: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle stoelen van Gubi. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke Gubi stoel maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de stoel toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van Gubi: tafels, barkrukken, spiegels en lampen.

Voor advies over Gubi stoelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!