Foscarini Wandlampen

Het vinden van een passende wandlamp in uw interieur is geen eenvoudige klus. Maar Foscarini maakt dit mogelijk door unieke exemplaren uit te brengen die elk een eigen bijzondere uitstraling hebben. Met de ruime collectie wandlampen, ontworpen door verschillende top designers, is er altijd wel een design dat perfect binnen uw interieur past.

27 items

27 items

Foscarini Caboche Wandlamp

De Foscarini Caboche Wandlamp, ontworpen door Patricia Urquiola en Eliana Gerotto, is één van de meest bekende wandlampen binnen de collectie. Kiest u voor deze lamp, dan voegt u gegarandeerd een grote hoeveelheid elegantie en sfeer toe aan de ruimte. Het bijzondere aan deze wandlamp is dat deze aan de buitenkant is voorzien van kunststof bolletjes. Doordat deze bolletjes het licht op een mooie manier weerkaatsen, ontstaat er een zacht en perfect diffuus licht aan zowel de onderkant als aan de bovenkant.

Collectie Foscarini Wandlampen

Het bijzondere aan de collectie Foscarini wandlampen is dat deze bestaat uit unieke lampen die totaal van elkaar verschillen, doordat deze allemaal door een andere designer zijn ontworpen. Houdt u van echte eyecatchers? Dan is de Caboche Wandlamp een goede keuze. Bent u fan van marmer? De Foscarini Gioia Wandlamp doet denken aan een oorbel of ketting en heeft in het midden een prachtig marmeren element. Voor eenvoud aan de wand, kunt u het beste kiezen voor de Foscarini Birdie Wandlamp.

Foscarini Wandlampen bij MisterDesign

Bent u op zoek naar een wandlamp van Focarini? Omdat wij officieel dealer zijn van het Italiaanse Foscarini, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle lampen van dit merk leveren, ook wanneer er een specifieke wandlamp momenteel niet in onze webshop staat. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft of wanneer u graag meer informatie wenst over de collectie.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze winkels, waar u enkele Foscarini wandlampen kunt bewonderen.