Foscarini Vloerlampen

De vloerlampen van Foscarini zijn alles behalve saai. De designers van het Italiaanse merk maken gebruik van unieke vormen en een rijk kleurenpallet, wat resulteert in een ruime collectie met allerlei diverse soorten lampen. Van organische en klassieke vloerlampen tot tijdloze en opvallende lampen, u vindt het allemaal terug in de collectie vloerlampen van Foscarini.

31 items

31 items

Focarini Mite Vloerlamp

Een echt icoon binnen de collectie vloerlampen is de Foscarini Mite Vloerlamp, ontworpen door Marc Sadler. Deze lamp straalt één en al klasse uit en is een echte sfeermaker in huis. De Foscarini Mite Vloerlamp oogt dankzij de slanke lijnen elegant en licht, waardoor deze lamp in geen enkele ruimte in huis zal misstaan.

Collectie Foscarini Vloerlampen

Uiteraard bestaat de collectie vloerlampen naast de Mite Vloerlamp uit nog veel meer bijzondere sfeermakers. Zo is de Foscarini Orbital Vloerlamp een goed voorbeeld van een écht unieke lamp. Het design is afkomstig van Ferruccio Laviani en beschikt over organisch gevormde lampen van glas, welke bevestigd zijn aan metalen steunen. De lamp is verkrijgbaar in het wit, maar de echte durfals kiezen voor de versie met gekleurd glas!

Beschikt u over een grote ruimte en wilt u deze graag voorzien van mooi licht? De Foscarini Twice as Twiggy Vloerlamp is perfect voor grote ruimtes en geeft uw interieur een ware boost!

Foscarini Vloerlampen bij MisterDesign

Wist u dat MisterDesign officieel dealer is van het Italiaanse Foscarini? Dat betekent dat wij alle (vloer)lampen binnen de collectie kunnen leveren, ook wanneer uw favoriet momenteel niet in de webshop staat. Heeft u nog vragen over een specifieke lamp of wenst u graag meer informatie over de collectie Foscarini vloerlampen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkels. Onze klantenservice en verkoopadviseurs in de winkel helpen u graag verder!