Foscarini Plafondlampen

Wanneer u op zoek bent naar een plafondlamp, dan bent u bij Foscarini aan het juiste adres. Van simpele strakke lampen tot uitbundige lampen in allerlei kleuren: ze zijn allemaal te vinden in de collectie Foscarini plafondlampen! De plafondlampen voorzien elke ruimte van bovenaf van prachtig licht en hebben elk een unieke uitstraling. Perfect voor in de hal of op het toilet, maar ook in elke andere ruimte zullen de plafondlampen van Foscarini goed tot hun recht komen.

12 items

12 items

Foscarini Big Bang Plafondlamp

Fan van echte blikvangers in het interieur? De Foscarini Big Bang Plafondlamp is een lamp die aan niemands aandacht zal ontsnappen. De plafondlamp bestaat uit overlappende en elkaar kruisende onderdelen, wat zorgt voor een bijzondere verdeling van het licht. Vindt u de Big Bang Plafondlamp in het wit toch nog niet opvallend genoeg? De plafondlamp is tevens verkrijgbaar in het rood en zal nóg sneller de aandacht vangen!

Collectie Foscarini Plafondlampen

Een ander icoon uit de serie plafondlampen is de Foscarini Caboche Plafondlamp. Een elegante lamp met kunststof bolletjes die zorgt voor mooi zacht licht op het plafond. De Foscarini Twiggy Plafondlamp is een andere populaire lamp binnen de collectie. De plafondlamp is ontworpen door Marc Sadler en heeft een tijdloos design. De Twiggy Plafondlamp komt met een sierlijke boog uit het plafond en zorgt voor optimale lichtopbrengst boven uw eettafel, bureau of bank.

Foscarini plafondlampen bij MisterDesign

Bij MisterDesign vindt u een ruime collectie aan Foscarini plafondlampen. Heeft u echter een specifieke plafondlamp in gedachten, maar ziet u deze niet terug in onze webshop? Geen probleem! Omdat wij officieel dealer zijn van het Italiaanse Foscarini, kunnen wij u de gehele collectie lampen gewoon leveren. Neem dus gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wenst u graag advies of meer informatie over Foscarini (plafond)lampen? Zowel onze klantenservice als onze verkoopadviseurs in onze winkels staan graag voor u klaar!