Foscarini Hanglampen

Foscarini biedt een veelzijdig assortiment aan hanglampen: van grote ronde lampen tot smalle en bijzondere lampen. Ontworpen in 2010, is met de Aplomb Hanglamp het fundament gelegd voor de prachtige serie lampen. Inmiddels is de collectie al flink uitgebreid. De Foscarini Caboche Hanglamp behoort momenteel tot één van de favorieten van velen. Deze hanglamp bestaat uit kristallen bollen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw hal of woonkamer? Kijk dan eens naar de Foscarini Big Bang Hanglamp. Deze lamp trekt met zijn artistieke uitstraling in elk interieur direct de aandacht. Bekijk alle Foscarini Hanglampen bij MisterDesign.

72 items

Page
  1. 1
  2. 2

72 items

Page
  1. 1
  2. 2

Gregg Hanglamp van Foscarini

Een bijzondere lamp binnen de collectie is de Foscarini Gregg Hanglamp. Deze lamp is ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba en geheel geïnspireerd op de natuur, wat tot zijn organische vorm heeft geleid. Het bijzondere en unieke aan deze hanglamp is dat deze is gemaakt van handgeblazen glas. De lamp staat al prachtig wanneer deze alleen wordt opgehangen, maar komt helemaal tot zijn recht wanneer deze met andere afmetingen wordt gecombineerd.

Collectie Foscarini Hanglampen

Naast de Gregg Hanglamp bestaat de collectie Foscarini hanglampen uit nog meer bijzondere designs. Zo is bijvoorbeeld de Foscarini Big Bang dé perfecte lamp om een echte eyecatcher in huis, kantoor of op een andere plek toe te voegen. De Big Bang Hanglamp bestaat uit overlappende panelen die in het midden bij elkaar komen, wat zorgt voor spannende lichtcomposities. Ook de Foscarini Caboche Hanglamp is een bekende lamp binnen de collectie en weer compleet anders dan de andere hanglampen van Foscarini. Op de lamp bevinden zich kunststof bolletjes die een ronde koepel vormen en het licht op een prachtige manier de ruimte in weerkaatsen.

Foscarini Hanglampen bij MisterDesign

Bij MisterDesign kunt u terecht voor de complete collectie Foscarini hanglampen. Omdat wij officieel dealer zijn van dit typisch Italiaanse merk, kunnen wij u alle lampen leveren. Wenst u graag interieuradvies van een van onze specialisten? Maak dan gerust een afspraak via onze website of kom langs in onze winkels in 's-Hertogenbosch.