FLOS Vloerlampen

De verzameling aan vloerlampen van FLOS omvat extravagante, gracieuze ontwerpen maar ook moderne, minimalistische designs. Een echte eyecatcher is de Superloon van Jasper Morrison, waarbij gebruik is gemaakt van moderne LED-technologie. Bovendien is de buitenruimte niet vergeten door FLOS want ook de zeer stijlvolle Ipnos Vloerlamp, die nergens misstaat, maakt onderdeel uit van de collectie.

43 items

Page
  1. 1
  2. 2

43 items

Page
  1. 1
  2. 2

Flos Vloerlamp

De FLOS vloerlampen collectie kent eveneens echte design klassiekers. Deze staande lampen van FLOS vormen stuk voor stuk een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Op zoek naar een design vloerlamp van Italiaanse origine? Neem dan een kijkje in de collectie vloerlampen van FLOS.

Flos Arco vloerlamp

Een van de meest herkenbare vloerlampen van FLOS is misschien wel de FLOS Acro vloerlamp, ook wel de FLOS booglamp genoemd. Deze blikvanger valt op door zijn extravagante vorm en de perfecte balans waarin deze zich verkeert. Een marmeren voet vormt de stevige basis voor een gebogen hengel, waaraan de lampenkap zit bevestigd. De FLOS Arco booglamp blijft door zijn grote verschijning indrukwekkend om te zien.

Flos Toio voerlamp

De FLOS Toio vloerlamp bestaat uit een gedurfde samenstelling van onderdelen die niet meteen in de context van designverlichting thuis lijken te horen. Voor deze design vloerlamp wordt de koplamp van een auto als lichtbron gebruikt, en vormen een open transformator, enkele staalprofielen en de stalen ogen van een hengel het armatuur. Dat dit ontwerp uit de handen van de bekende Italiaanse ontwerpers Achille Castgilioni en Pierre Giacoma Castiglioni komt is geen wonder, de twee broers ontwierpen enkele jaren eerder al twee onconventionele krukken.

MisterDesign is officieel FLOS dealer

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Vloerlampen. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!