FLOS Vloerlampen

De vloerlampen van FLOS zijn als stralende sculpturen die een ruimte transformeren in een sfeervolle ambiance. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1962, heeft FLOS een reputatie opgebouwd als pionier op het gebied van verlichting. De vloerlampencollectie is hierop geen uitzondering, waarbij elk ontwerp een meesterwerk op zichzelf is. De verzameling aan staande lampen omvat zowel extravagante als minimalistische designs in combinatie met een bijzondere functionaliteit. Elke vloerlamp wordt gekenmerkt door innovatieve details en het gebruik van hoogwaardige materialen waardoor de lamp jarenlang meegaat. Of het nu gaat om de iconische Arco Vloerlamp met zijn boogvormige design en moderne, marmeren voet of de imposante Superloon Vloerlamp van Jasper Morrison: met een FLOS Vloerlampen voegt u karakter toe aan iedere ruimte.

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

39 items

Page
  1. 1
  2. 2

FLOS Vloerlamp

De FLOS vloerlampencollectie kent eveneens echte design klassiekers die niet meer uit het hedendaagse interieur weg te denken zijn. Deze staande lampen van FLOS vormen stuk voor stuk een stijlvolle toevoeging aan het interieur. Op zoek naar een design vloerlamp van Italiaanse origine? Neem dan een kijkje in de uitgebreide collectie vloerlampen van FLOS.

FLOS Arco Vloerlamp

Een van de meest bekende vloerlampen van het gerenommeerde verlichtingsmerk is misschien wel de Acro Vloerlamp, ook wel de FLOS booglamp genoemd. Deze blikvanger valt op dankzij zijn extravagante vorm en de perfecte balans tussen zijn royale afmetingen, karakteristieke vorm en functionaliteit. De marmeren voet vormt de stevige basis voor het gebogen armatuur waaraan de bolvormige lampenkap bevestigd is. De FLOS Arco Vloerlamp blijft door zijn grote verschijning indrukwekkend om te zien.

FLOS Toio Vloerlamp

De Toio Vloerlamp van FLOS bestaat uit een gedurfde samenstelling van onderdelen die niet meteen in de context van designverlichting thuis lijken te horen. Kenmerkend is de lichtbron, waarvoor de koplamp van een auto is gebruikt. Tevens bestaat de vloerlamp uit een combinatie van een open transformator, enkele staalprofielen en de stalen ogen van een hengel. Dat dit excentrieke ontwerp uit de handen van de bekende Italiaanse ontwerpers Achille Castgilioni en Pierre Giacoma Castiglioni komt, is geen wonder. De twee broers ontwierpen enkele jaren eerder al twee onconventionele krukken welke tot op de dag van vandaag nog steeds indruk maken.

FLOS Vloerlampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Vloerlampen. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!