FLOS Tafellampen

FLOS heeft een rijke collectie aan tafellampen voor ieder interieur. Een echte klassieker is de uiterst bijzondere Biagio Tafallamp uit 1968 van Tobia Scarpa. Deze lamp wordt vervaardigd uit een blok Botticino marmer. Een modernere lamp is de IC Light Tafallamp, die onderdeel uitmaakt van de succesvolle IC Light serie uit 2014.

42 items

Page
  1. 1
  2. 2

42 items

Page
  1. 1
  2. 2

Flos Tafellampen

Kleiner van stuk, maar minstens net zo verbluffend om te zien als de andere lampen van het Italiaanse merk; dat zijn de design tafellampen van FLOS. De FLOS tafellampencollectie kent enkele klassiekers, zoals de bekende FLOS Bellhop tafellamp en de FLOS Taccia tafellamp. Echt minimalisme wordt uitgestraald door de FLOS IC tafellamp: een lichtbol die lijkt te zweven temidden van een tweepotige metalen standaard. Neem een kijkje in de collectie design tafellampen van FLOS.

MisterDesign is officieel FLOS dealer

MisterDesign is officieel dealer van FLOS Tafellampen. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!