FLOS Bureaulampen

De collectie FLOS bureaulampen heeft voor iedere werkplek een passende bureaulamp voor op kantoor, de thuiswerkplek of de studeerkamer. Het is verlichting die in eerste instantie functioneel wordt toegepast, maar zeker ook mag opvallen qua design. FLOS staat er om bekend de nieuwste technologieën perfect te laten samengaan met een onderscheidend design. Dit resulteert in een hoog gebruiksgemak qua afstelling van lichtintensiteit en lichtkleur én de verstelbaarheid van het armatuur. Door de samenwerking met gerenommeerde designers zoals Antonio Citterio, ontstaat er een hoogwaardige collectie design verlichting. Deze collectie bestaat onder andere uit bureaulampen met een klassiek design en bureaulampen met een meer industriële uitstraling. De laatste LED technologie en ingebouwde dimmerfuncties zorgen bovendien voor een perfect werklicht in elke situatie.

5 items

5 items

FLOS Kelvin LED bureaulamp

De FLOS Kelvin LED bureaulamp is een goed voorbeeld van het samengaan van elegant design en hoogwaardige technologie. Zo beschikt de bureaulamp over 30 geïntegreerde LEDS voor een helder en functioneel licht. Extra bijzonder is de geïntegreerde dimmer die in de persoonlijke modus eenvoudig het licht naar de gewenste intensiteit dimt en in een speciale groene modus de mogelijkheid biedt om extra zuinig met energie om te gaan. Dit maakt de bureaulamp nog eens extra duurzaam.

FLOS Goldman bureaulamp

Voor de liefhebbers van klassiek design is de FLOS Goldman de perfecte bureaulamp. Het design refereert aan de verlichting die sinds lange tijd in banken en bibliotheken wordt gebruikt. Een compacte bureaulamp met een groene lampenkap in combinatie met een massief koperen basis. Ondanks de klassieke uitstraling beschikt de Goldman Bureaulamp over de laatste technologie en extra handige functies. Dim eenvoudig het licht met de ingebouwde dimmer en laad je smartphone of tablet op via de geïntegreerde USB poort. Moderne functies en klassiek design vullen elkaar perfect aan.

FLOS Oblique LED Bureaulamp

Buiten de strakke asymmetrische vormen van de FLOS Oblique LED Bureaulamp, herbergt deze lamp vele technische hoogstandjes. Zo beschikt de bureaulamp over een speciale lens die schittering en verblinding tegengaat. Op je werkplek is de afstelling van het licht een belangrijke voorwaarde om optimaal te kunnen werken. Daarom beschikt de FLOS Oblique LED Bureaulamp over een makkelijk bedienbare dimmer. Tijdens het werken laad je eenvoudig een telefoon of ander compatible apparaat op via de geïntegreerde USB-C aansluiting. Deze multifunctionele bureaulamp is een aanwinst voor iedere werkplek.

Flos bureaulampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van FLOS. Het gehele assortiment van dit bekende Italiaanse merk is dan ook via ons verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een specifiek product maar vind je deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat jouw nieuwe Flos bureaulamp alsnog wordt geleverd.