Ontwerp uw FLOS Arrangements

Het unieke aan de Arrangements Hanglamp is dat het een modulair systeem betreft, bestaande uit negen verschillende lichtelementen. Deze kunnen op talloze manieren onder elkaar gehangen worden, waardoor een soort ketting ontstaat. Bestel alle negen elementen los of een van onze Arrangements met één, twee of drie elementen welke alvast voor u zijn samengesteld. Via onderstaande configurator heeft u zelf de mogelijkheid om uw eigen combinatie te maken. Tevreden met het resultaat? Sla hem op als PDF, email uw ontwerp of kom langs in de winkel. Dan zetten wij uw Arrangements in bestelling. Heeft u hulp nodig of wenst u liever samen met een van onze interieur adviseurs een ontwerp te maken? Maak een afspraak voor uitgebreid interieuradvies op maat.


Arrangements Configurator

Over FLOS Arrangements

Arrangements

De FLOS Arrangements serie is een ontwerp van Michael Anastassiades. De designer heeft zich voor het ontwerp laten inspireren door de bestaande paralellen tussen verlichting en sieraden; hoe beiden ons leven op eigen wijze decoreren. In het ontwerp van de Arrangements komen deze twee feilloos samen. De Arrangements Hanglamp is verfijnd en stijlvol als een sieraad, zonder de functie als lamp uit het oog te verliezen. De Arrangements zorgt juist voor een bijzonder fijne verlichting van uw ruimte. 

De Arrangements hebben een behuizing van zwart gepoedercoat aluminium en zijn voorzien van een elektronisch en mechanisch verbindingssysteem dat het mogelijk maakt de elementen te verwisselen en zo de compositie van de lamp aan te passen. De Arrangements hangen aan een kleine plafondkap met een vermogen van maximaal 70 Watt of aan een grote kap met een vermogen van maximaal 190 Watt. Op aanvraag is de grote uitvoering verkrijgbaar als 'recessed' plafondkap, een deel van de kap zit dan verwerkt in het plafond. 

Arrangements, direct bestelbaar

Liever niet zelf een ontwerp maken? Wij hebben voor u alvast een aantal combinaties gemaakt met een, twee of drie elementen die u hier direct kunt bestellen.