Flexform fauteuils

Het Italiaanse Flexform produceert samen met gerenommeerde ontwerpers en architecten al jarenlang prachtige en comfortabele zitmeubelen. De fauteuils uit de collectie geven uw zithoek net dat beetje extra zitcomfort. Gekenmerkt door hun karakteristieke stijl en tegelijkertijd tijdloze elegantie, is een Flexform fauteuil onmisbaar in uw comfortabele zithoek. Bekijk de volledige collectie hieronder.

7 items

7 items

Flexform Lifesteel fauteuil

Een van de bestsellers binnen de collectie fauteuils is de Flexform Lifesteel fauteuil. Deze imposante fauteuil heeft dankzij haar flexibiliteit en veelzijdigheid enorm veel mogelijkheden binnen uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een lederen afwerking of voeg meer warmte toe door voor een mooie stof te kiezen. De Lifesteel fauteuil is enorm uitnodigend en heeft dan ook een optimaal zitcomfort dankzij onder andere de met ganzendons gevulde rug- en zitkussens.

Flexform Happy fauteuil

De Flexform Happy fauteuil onderscheidt zich door zijn esthetische elegantie. De fauteuil beschikt over de perfecte combinatie van comfort, zachtheid en verfijning. Met een fijne zitdiepte, zithoogte van 37 centimeter en rug- en zitkussens die met dons zijn gevuld, is de Happy fauteuil uitermate comfortabel om urenlang op te loungen. De fauteuil is verkrijgbaar in diverse stof- en ledersoorten, waardoor er altijd wel een variant is die perfect aansluit bij de rest van uw interieur.

Flexform fauteuils bij MisterDesign

Bent u op zoek naar een comfortabele fauteuil met een tijdloos design? Dan zit u met een fauteuil van Flexform gegarandeerd goed. Omdat wij officieel dealer zijn van Flexform, zijn alle fauteuils uit de collectie bij ons verkrijgbaar. Ook wanneer u een fauteuil op het oog heeft dat momenteel niet in onze webshop staat, kunnen wij u deze alsnog leveren. Neem in dat geval gerust contact met ons op, wij helpen u dan graag verder.

Voor advies of meer informatie over Flexform fauteuils bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkels in ’s-Hertogenbosch, waar onze adviseurs u graag verder helpen.