Ferm Living Vazen

Ferm Living heeft een groot assortiment in prachtige design vazen. Met de juiste vaas komt een bos bloemen nog meer tot zijn recht. Ook zonder bloemen zijn de vazen van Ferm Living ware kunstobjecten. Sterke en organische vormen zorgen voor sculpturale silhouetten in verschillende groottes. De materialen van de Ferm Living vazen variëren van beton en keramiek tot glas en messing. Zo is er altijd een vaas die binnen jouw interieur past!

5 items

5 items

Designs van de Ferm Living vazen

Ferm Living heeft een breed scala aan vazen in de collectie. Stoer, eenvoudig, sculpturaal, dramatisch of vrouwelijk; voor elk interieur is er een passende design vaas te vinden. Door de verschillende materialen krijgt elke vaas een geheel eigen look. Alle vazen zijn prachtig in combinatie met andere vazen uit de collectie, maar komen ook als enkeling perfect tot zijn recht.

Mondgeblazen Ferm Living vazen

Bij Ferm Living worden de glazen vazen met de mond geblazen. Dit pure vakmanschap zorgt voor een speling in het glas, de texturen en de dessins. Elke vaas is hierdoor anders. Zo komt er door dit proces bij de Swirl Vaas een zichtbaar kolkje in het glas, waardoor de vaas zijn unieke, dynamische vorm krijgt. Ondanks dat deze vaas gemaakt is van massief glas, heeft hij een luchtige en vloeiende uitstraling en past hij moeiteloos in elk interieur.

Casca Vaas

Een spraakmakende vaas van Ferm Living is de Casca Vaas. Een vrolijk design dat elk interieur opfleurt. Het design is vervaardigd uit met de mond geblazen glas in combinatie met gekleurde stippen. Door het handgemaakte karakter is elk patroon anders, waardoor elke vaas uniek is. Dankzij de vrolijke kleuren is het een krachtig decoratief object, maar met een bos bloemen zal het ongetwijfeld een prachtig tafereel zijn.

Ferm Living Shell pot

Op zoek naar een elegante, lichte vaas met een bijzonder design? De Ferm Living Shell pot is gemaakt van steen en heeft de vorm van de zo gehete Nautilusschelp. Zowel met als zonder bloemen is de vaas een mooi, sculpturaal geheel!

Vulca Vaas

Een andere bijzonder sculpturele vaas is de Ferm Living Vulca Vaas. Zijn ruwe materiaal doet in combinatie met de organische vormen denken aan vulkanisch gesteente. Deze stoere look zorgt voor een natuurlijke sfeer die recht uit de natuur lijkt te komen. De vaas heeft een neutrale kleur waardoor het perfect is te combineren met andere accessoires. Gebruik de Vulca Vaas puur als decoratie of met een prachtige bos bloemen.

Ferm Living Vazen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ferm Living. Dit betekent dat wij het complete assortiment van dit merk kunnen leveren. Had je al een specifiek item in gedachte, maar zie je deze momenteel niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat deze alsnog wordt geleverd.

Naast een webshop met een groot assortiment, heeft MisterDesign ook twee fysieke winkels in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Met ruim 2000m2 aan design meubelen, verlichting én accessoires kun je hier gegarandeerd slagen! Onze interieurspecialisten staan tevens graag voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies.