Ferm Living Bloempotten

Ferm Living heeft een groot assortiment in prachtige design bloempotten. Kleurrijke en originele potten voor elke plant in huis. De ontwerpen zijn origineel, functioneel en vooral een perfecte toevoeging, binnen- én buitenshuis. Geniet nog meer van de mooiste bloemen en planten met de bloempotten van Ferm Living.

1 item

1 item

Design bloempotten voor binnen én buiten

Ferm Living maakt gebruik van verschillende rijke materialen als rotan, keramiek, terracotta en metaal. Hierdoor zijn veel bloempotten zowel binnen als buiten te gebruiken. De verschillende kleuren en texturen die hierbij komen kijken geven de potten een verrassende en variërende uitstraling. Combineer de bloempotten van Ferm Living met je favorieten planten en creëer binnen óf buiten een prachtig statement.

Design bloempotten in verrassende vormen

De vormen van Ferm Living Bloempotten zijn sculpturaal en organisch en passen perfect bij de natuurlijke vormen van planten en bloemen. Een bijzonder design is de Ferm Living Hourglas Bloempot, waarbij twee ronde vormen worden gecombineerd tot een bloempot in de vorm van een zandloper. Zowel het hoge als lage gedeelte kan als bloempot gebruikt worden. Dit maakt de Hourglass flexibel en speels.

Ferm Living Bloempotten bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ferm Living. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een specifiek product maar vind je het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Behalve een webshop met een groot assortiment, heeft MisterDesign ook twee fysieke winkels met ruim 2000m2 aan design, beide gevestigd in de prachtige binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Hier vind je, naast design meubelen en verlichting, een selectie van de mooiste design accessoires en word je met plezier van professioneel advies voorzien door onze interieurspecialisten.