fast categorie banner

Fast Tuinmeubelen

Het design merk Fast is een prachtig merk met hoogwaardige aluminium meubels voor zowel indoor als outdoor. De meest bekende serie van Fast is de Forest serie, zo is de Forest Chair bekroond met de Red Dot Design Award in 2010. De stoel is verkrijgbaar zonder leuningen of met leuningen, daarnaast zijn er Forest barkrukken verkrijgbaar. Alle meubels van Fast zijn gemaakt van aluminium en zijn daarom sterk, licht en roesten niet. Hierdoor zijn de meubels bij uitstek geschikt voor buiten.

24 items

24 items

Fast Forest stoel

In het assortiment van het Italiaanse design merk zijn verschillende prachtige meubelen te vinden. Elk Fast design is met groot oog voor detail gemaakt van hoogwaardig aluminium. De designs zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en voegen ongetwijfeld een speelse elegantie toe aan iedere ruimte. De Fast Forest stoel is onderdeel van de meest bekende serie van Fast, de Forest serie. De Forest stoel is er in veel soorten en maten. Van eetkamerstoel tot barkruk of loungestoel, voor iedereen zit er een geschikte variant tussen. Elke design tuinstoel is voorzien van hetzelfde opvallende lijnenspel in de zitting van de stoel. Het lijnenspel is geïnspireerd door de silhouetten die ontstaan bij een laaghangende zon in het bos. Hierdoor krijgt de stoel een natuurlijk karakter en past hij perfect in iedere buitenruimte.

Forest Armchair van Fast

De Fast Forest Armchair stoel is één van de populairste stoelen van Fast. De stoel is onderdeel van de welbekende Forest serie en heeft een elegante look met speelse knipoog. Dankzij de vormen in de zitting krijgt de stoel een luchtig uiterlijk en past hij goed in iedere ruimte. Voor extra comfort kunt u een Armchair Zitkussen toevoegen. Dit kussen is naast praktisch ook een stijlvolle toevoeging en door de verschillende kleuren kunt u de variant uitkiezen die perfect bij uw stoel past.

Fast Forest Loungestoel

Als u opzoek bent naar een mooie loungestoel dan is de Fast Forest Loungestoel wellicht wat voor u. De stoel heeft een modern uiterlijk en is dankzij het lijnenspel een echt kunstwerk. Voor het design heeft het ontwerp duo zich laten inspireren door de silhouetten die ontstaan bij een laaghangende zon. Dankzij het lijnenspel zal de design loungestoel dan ook zorgen voor een speels schaduwspel wanneer de zon erop staat. De loungestoel is verkrijgbaar in een variatie aan kleuren waardoor er altijd een geschikte variant tussen zit.

Fast Forest Barkruk

Een design barkruk mag niet ontbreken in uw tuin wanneer u een gezellige ruimte wilt creëren om gasten te ontvangen. De Fast Forest Barkruk brengt meteen een fijne sfeer met zich mee. De barkruk is voorzien van een speels lijnenspel en past door zijn moderne look in uiteenlopende buitenruimtes. Op het terras of in een gezellig hoekje van de tuin, in combinatie met een mooie bartafel tovert u iedere hoek om in een verassende plek om samen te komen.

MisterDesign is officieel Fast dealer

MisterDesign is officieel dealer van Fast. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de hele collectie van Fast leveren!

Voor advies over Fast kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!