ethnicraft categorie banner

Ethnicraft Stoelen

Wat de stoelencollectie van Ethnicraft zo bijzonder maakt, is de diversiteit aan ontwerpen. Van strakke, simplistische designs tot massief houten stoelen met organische vormen. De Ethnicraft stoelen zijn verfijnde ontwerpen die een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek bieden. Elke stoel is met oog voor detail ontworpen en op ambachtelijke wijze vervaardigd. De stoelen delen één kenmerk: het gebruik van massief hout. Uitmuntende kwaliteit staat bij Ethnicraft hoog in het vaandel, dus wordt het hout op zorgvuldige wijze geselecteerd. Zo zijn Ethnicraft stoelen niet alleen een lust voor het oog, maar ook een investering in kwaliteit en stijl.

14 items

14 items

Ethnicraft stoelen voor indoor en outdoor

Al meer dan 25 jaar creëert Ethnicraft tijdloze meubels van natuurlijke materialen en massief hout. Om de woning zowel binnen als buiten te voorzien van deze prachtige meubelen, heeft Ethnicraft naast de stoelen voor in huis, tevens een outdoor stoelencollectie ontwikkeld. Zo geniet u ook in de tuin van de prachtige houten stoelen!

De populaire Ethnicraft Bok Stoel

De populaire Ethnicraft Bok Stoel laat elegantie samenkomen met eigentijds vakmanschap. Het robuuste karakter van het massieve hout wordt doorbroken door de oogstrelende rondingen en het slanke onderstel. De stoel is verkrijgbaar in naturel eikenhout, geborsteld eikenhout met een zwarte vernislaag en in teakhout. Terwijl de naturel houten uitvoeringen tijdloosheid uitstralen, voegt de zwarte variant een moderne touch toe aan het interieur. De eikenhouten stoelen zijn voorzien van een olie- of vernislaag voor een langdurige bescherming. De stoel van teakhout wordt echter niet behandeld. Deze houtsoort beschikt namelijk van nature over veel oliën die het hout beschermen. Voor de liefhebber van extra zitcomfort is de Bok Stoel te verkrijgen in een gestoffeerde uitvoering.

Ethnicraft Stoelen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Ethnicraft, waardoor alle stoelen van het Belgische merk via ons verkrijgbaar zijn. Wenst u graag meer informatie of advies over de stoelen van Ethnicraft? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende ontwerpen voor uw interieur? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in één van onze winkels. Onze interieurspecialisten helpen u graag!